MVP της αγωνιστικής ο Πέιν

Written by  Ιαν 07, 2014

Πολυτιμότερος παίκτης της δωδέκατης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος αναδείχθηκε ο Μαρκ Πέιν, ο οποίος ήταν από τους βασικούς συντελεστές της άνετης νίκης του ΠΑΟΚ επί του Ηλυσιακού με 84-49.

 

Ο Αμερικανός φόργουορντ είχε 22 πόντους με 3/3 βολές, 8/12 δίποντα, 1/1 τρίποντο, 9 ριμπάουντ, 2 ασιστ, 4 κερδισμένα φάουλ και κανένα λάθος και έγινε ο τρίτος παίκτης του ΠΑΟΚ –μετά τους Τσαϊρέλη και Κούπερ – που κερδίζει τον τίτλο του πολυτιμότερου παίκτη της αγωνιστικής.

 Για τον ίδιο, η ατομική διάκριση είναι ευπρόσδεκτη, ωστόσο, όπως ξεκαθαρίζει, πιο σημαντική είναι η νίκη της ομάδας του, ενώ δεσμεύτηκε να κάνει το καλύτερο δυνατό προκειμένου να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ να πετύχει τους στόχους του.

Αναλυτικά η δήλωση του Πέιν στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ:

«Αναμφισβήτητα είναι μεγάλη τιμή για μένα να είμαι ο πολυτιμότερος παίκτης της αγωνιστικής, ειδικά όταν αυτό συμβαίνει σε ένα τόσο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα όπως το Ελληνικό και με τόσους Έλληνες παίκτες να συμμετέχουν στα παιχνίδια. Το πιο σημαντικό ωστόσο είναι ότι η ομάδα μου νίκησε και το έκανε αυτό παίζοντας καλύτερα από ότι στα τελευταία παιχνίδια. Κερδίσαμε τον Ηλυσιακό με μία διαφορά 35 πόντων κι αυτό φανερώνει μία άνεση, αλλά συναντήσαμε αρκετές δυσκολίες στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα. Εμείς με την απόδοσή μας στη διάρκεια του αγώνα καταφέραμε να κάνουμε πιο εύκολα τα πράγματα, ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο, όταν και βρήκαμε τον ρυθμό μας, ειδικά στην άμυνα και αυτό μας έδωσε την δυνατότητα να φύγουμε και στον αιφνιδιασμό και να πετύχουμε μερικά εύκολα καλάθια. Το πρωτάθλημα είναι πολύ ανταγωνιστικό, με πολλές ομάδες να δίνουν μάχη για τους ίσιους στόχους και κάθε νίκη είναι πολύ σημαντική.

Εξαρτάται κι από το παιχνίδι, είναι αλήθεια ότι ένα κάρφωμα πάντα είναι πιο δυναμικό, αρέσει πολλές φορές και στον κόσμο, αλλά για μένα αυτό που έχει σημασία είναι να βγάζω περισσότερη ενέργεια στο γήπεδο και να είμαι όσο το δυνατόν πιο δυναμικός και να βοηθάω την ομάδα, όπως κι αν μπορεί να γίνει αυτό. Είτε με ένα κάρφωμα, είτε με ένα απλό λέι απ, είτε με ένα ριμπάουντ ή μία καλή άμυνα.

Εύχομαι σε όλο τον κόσμο να έχει υγεία και να μπορεί να εκπληρώσει τους στόχους, τις επιθυμίες και τα όνειρά του τη νέα χρονιά. Για την ομάδα μου και τους φιλάθλους μας επίσης εύχομαι τα καλύτερα. Να έχουμε μία πολύ παραγωγική και ευχάριστη χρονιά. Η σεζόν έχει πολύ δρόμο ακόμη, χρειάζεται να δουλέψουμε σκληρά, να έχουμε υπομονή και επιμονή για να πετύχουμε».

Πηγή: esake.gr

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.