Χωρίς Τσόχλα στη Χαλκίδα ο ΠΑΟΚ

Written by  Ιαν 10, 2014

Χωρίς τον Απόλλωνα Τσόχλα, ο οποίος δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού του στο πέλμα ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον αγώνα του Σαββάτου με τον Ίκαρο Χαλκίδας ο ΠΑΟΚ, που ευελπιστεί στη νίκη που θα τον διατηρήσει στην πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος.

 

Ο Σούλης Μαρκόπουλος δεν αντιμετωπίζει άλλα προβλήματα τραυματισμών και ευελπιστεί οι παίκτες του να ανταποκριθούν στις ιδιαίτερες δυσκολίες της αναμέτρησης.

Σε δηλώσεις του για το παιχνίδι, ο προπονητής του Δικεφάλου του Βορρά μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον αντίπαλο της ομάδας του και τόνισε πως οι παίκτες του πρέπει να είναι προσεκτικοί, καθώς ο Ίκαρος διαθέτει χημεία και ρυθμό και μπορεί να εκμεταλλευτεί τις αδυναμίες που θα παρουσιάσουν.

«Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα, καθώς η δυναμική όλων των ομάδων του πρωταθλήματος είναι πάνω κάτω στο ίδιο επίπεδο. Οι διαφορές δεν είναι μεγάλες και το κάθε λάθος μπορεί να στοιχίσει. Είναι παιχνίδι που θέλει ιδιαίτερη προσοχή σε όλες τις παραμέτρους του. Η ομάδα του Ικάρου έχει τους παίκτες που θα βρουν τα αδύνατά σημεία του και θα σε… χτυπήσουν σε αυτά εάν δεν προσέξεις. Τρέχουν πολύ μέσα στο γήπεδο, τους αρέσει ο αιφνιδιασμός, παίζουν πολύ καλά το pick-n-roll και χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια για να μπορέσουμε να αντεπεξέλθουμε στις δυσκολίες του αγώνα. Έχουν κάνει αλλαγές και προσθήκες στο ρόστερ τους, αλλά φαίνεται ότι βρίσκουν χημεία και ρυθμό. Προετοιμαστήκαμε για το παιχνίδι με αρκετά προβλήματα, σε συγκεκριμένες θέσεις, αλλά θα μπούμε στο γήπεδο για το καλύτερο και για να πετύχουμε τον στόχο μας πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και πειθαρχημένοι στο παιχνίδι μας», δήλωσε χαρακτηριστικά. 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Stavros, 12:12 μμ