Ρέθυμνο Cretan Kings: Φίλος της ομάδας δίνει συμβουλές στη νοηματική

Written by  Μαρ 27, 2020

Σε μια πολύ όμορφη κίνηση προχώρησε ένας φίλαθλος του Ρεθύμνου Cretan Kings, που ανάρτησε βίντεο, στο οποίο δίνει συμβουλές για την προστασία από τον κορωνοϊό στην νοηματική γλώσσα, στέλνοντας το μήνυμα στήριξης της καμπάνιας «Μένουμε Σπίτι».

Το βίντεο δημοσιοποίησε η διοίκηση της Κρητικής ομάδας, που ευχαρίστησε τον φίλαθλο για αυτή την σημαντική κοινωνική προσφορά.

Η ανακοίνωση

 

Η χώρα μας και ολόκληρη η ανθρωπότητα περνούν δύσκολες στιγμές, με τον κορωνοϊό να έχει αλλάξει την καθημερινότητα όλων μας.
Ο φίλος της ομάδας μας, Φώτης Παπαδόπουλος, δίνει το δικό του ξεχωριστό μήνυμα, στη νοηματική γλώσσα, με αποδέκτες όλους τους συμπολίτες μας. Γιατί όπως τονίζει: ΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΠΙΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΟΛΩΝ ΜΑΣ!
Συγκεκριμένα αναφέρει:
«Γεια σας. Το όνομα μου είναι Φώτης, αγαπώ το μπάσκετ και είμαι φίλαθλος του Ρεθύμνου Cretan Kings.
Η περίοδος που διανύουμε είναι δύσκολη για όλους μας. Θέλω να σας παρακαλέσω να μείνουμε όλοι σπίτι για όσο καιρό χρειαστεί, λόγω του κορωνοϊού. Είναι για το καλό μας. Μεγάλη προσοχή για εσάς τους παππούδες και τις γιαγιάδες, αλλά και όσοι ανήκετε στις ευπαθείς ομάδες. Τα παιδιά κάντε λίγο υπομονή. Γυμναστείτε, δείτε ταινίες, εκμεταλλευτείτε δημιουργικά τον χρόνο σας. Και οι γονείς μείνετε σπίτι και κάντε μόνο τις απαραίτητες μετακινήσεις. Πρέπει να ακούμε τους αρμόδιους και να τηρούμε τους κανόνες υγιεινής. Αυτοί γνωρίζουν περισσότερα πράγματα από εμάς.
Σας παρακαλώ, ΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΠΙΤΙ
».

 

Δείτε εδώ το βίντεο του φιλάθλου του Ρεθύμνου Cretan Kings

 

 

 

Πηγή και φωτό: rethimnobc.gr

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.