Χριστινάκη: «Είμαστε ομάδα που δεν τα παρατάει ποτέ»

Written by  Νοε 11, 2020

Η ώρα των προκριματικών του Ευρωμπάσκετ 2021 πλησιάζει για την Εθνική Γυναικών με πρώτο αντίπαλο αύριο Πέμπτη (12/11, 20.00) τη Βουλγαρία στα Δύο Αοράκια Ηρακλείου.

 

Οι συνθήκες αυτής της σειράς των αγώνων λόγω του κορονοϊού είναι ιδιαίτερες με την Ελεάννα Χριστινάκη να αναφέρεται στην προσπάθεια της Εθνικής Γυναικών και στην ανανέωση που έχει γίνει.

 

«Έχουμε προετοιμαστεί όσο γίνεται καλύτερα και παρά τις ατυχίες, συνεχίζουμε την προσπάθεια και είμαι σίγουρη ότι θα παρουσιάσουμε στο παρκέ τον καλύτερό μας εαυτό», είπε σχετικά με τον αυριανό αγώνα απέναντι στη Βουλγαρία.

 

Με την ίδια να αποτελεί μέλος της «ενδιάμεσης» γενιάς της εθνικής μιλάει για τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν την ομάδα. «Η Εθνική είναι ανανεωμένη και χρειάζεται υπομονή. Η μικρότερη  γενιά από εμάς είναι εξαιρετικά ταλαντούχα. Με πολλή σκληρή δουλειά θα κρατήσουμε την Εθνική σε υψηλό επίπεδο. Είμαστε μια ομάδα που δεν τα παρατάει ποτέ και δίνει τα πάντα στο παρκέ. Αυτό κάνουμε πάντα και θα το επαναλάβουμε και στους συγκεκριμένους αγώνες».

 

Οι καταστάσεις λόγω του κορονοϊού είναι ιδιαίτερες κάτι το οποίο, ωστόσο, αφορά όλες τις ομάδες. «Είναι αναμφίβολα κάτι δύσκολο και πρωτόγνωρο. Πιστεύω ότι οι ομάδες που θα καταφέρουν να προσαρμοστούν σε όλες αυτές τις ατυχίες πολύ πιο γρήγορα θα έχουν και καλύτερα αποτελέσματα. Θεωρώ ότι είναι θέμα προσαρμογής».

Πηγή και φωτό: basket.gr

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.