Εθνική Γυναικών: Στο Σπλιτ της Κροατίας για φιλικά

Written by  Ιουν 04, 2021

Για το Σπλιτ αναχώρησε το πρωί της Παρασκευής η Εθνική Γυναικών όπου θα συνεχίσει τα φιλικά προετοιμασίας ενόψει της συμμετοχής της στο Ευρωμπάσκετ που θα διεξαχθεί σε Στρασβούργο και Βαλένθια 17-27 Ιουνίου.

Η Εθνική ομάδα θα αντιμετωπίσει την Σλοβακία το Σάββατο (5/6, 21.15 ώρα Ελλάδας ) και την Κυριακή (6/6, 19.00 ώρα Ελλάδας) την Κροατία.

Την 12άδα της Εθνικής Γυναικών για τα δύο φιλικά αποτελούν οι: Κατερίνα Σωτηρίου,  Άρτεμις Σπανού, Πηνελόπη Παυλοπούλου, Άννα Νίκη Σταμολάμπρου, Μαριέλλα Φασούλα,  Ελεάννα Χριστινάκη, Έλενα Μποσγανά, Διονυσία Αλεξανδρή, Ιωάννα Δίελα, Βασιλική Λούκα, Έλενα Τσινέκε, Χριστίνα Αναστασοπούλου.

Η Αγγελική Νικολοπούλου, η οποία υποφέρει από αιμάτωμα στον τετρακέφαλο έμεινε στην Αθήνα και συνεχίζει τις θεραπείες. Η Βανέσσα Πανούση δεν θα συνεχίσει στην προετοιμασία της Εθνικής Γυναικών, ενώ η Ιωάννα Χατζηλεοντή αντιμετωπίζει ένα ελαφρύ τραυματισμό και δεν ταξίδεψε με την υπόλοιπη αποστολή στο Σπλιτ.  

Να σημειωθεί ότι η  Ελλάδα στο Ευρωμπάσκετ συμμετέχει στον Β’ Όμιλο που θα γίνει στην Βαλένθια και θα αντιμετωπίσει τη Σερβία, το Μαυροβούνιο και την Ιταλία.

Πηγή και φωτό: basket.gr

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.