Νέων Γυναικών: Πρώτος αντίπαλος η Αλβανία

Written by  Ιουλ 13, 2021

Στη μάχη του Δ’ Όμιλου του European Challenger που διεξάγεται στο Γερεβάν της Αρμενίας μπαίνει αύριο (15.00) η Εθνική Νέων Γυναικών.

Πρώτος αντίπαλος για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θα είναι η Αλβανία στοχεύοντας να ξεκινήσει με τον καλύτερο τρόπο τους αγώνες που ολοκληρώνονται στις 18 Ιουλίου.

Η Εθνική Νέων Γυναικών, η οποία είχε ρεπό την πρώτη μέρα της διοργάνωσης, εκτός από την Αλβανία θα έχει αντιπάλους στον Δ’ Όμιλο την οικοδέσποινα Αρμενία, την Ελβετία και την  Ουκρανία.

Η προπονήτρια της Εθνικής Νέων Γυναικών Ελένη Μίχα μίλησε για την προσπάθεια της ομάδας δηλώνοντας χαρακτηριστικά: «Δίνεται στις αθλήτριες η ευκαιρία να μπουν σε επίσημους διεθνείς αγώνες χωρίς το άγχος της ανόδου ή του υποβιβασμού και να μπορέσουν να αποκτήσουν εμπειρίες που θα τους χρησιμεύσουν στην καριέρα τους. Υπάρχουν νέα κορίτσια στην ομάδα που ηλικιακά θα μπορούν να είναι και του χρόνου στην συγκεκριμένη εθνική.

Στον όμιλό μας έχουμε κάποιες ομάδες ισχυρές και κάποιες άλλες φαινομενικά αδύνατες που προσφέρονται για δυνατά παιχνίδια. Πάντα πάμε για το καλύτερο…  Θέλουμε από παιχνίδι σε παιχνίδι να βελτιωνόμαστε όσο γίνεται περισσότερο και εύχομαι να είμαστε υγιείς. Στην πρεμιέρα μας έχουμε ένα θεωρητικά βατό παιχνίδι με αντίπαλο την Αλβανία. Η αποχή αθλητριών από τα γήπεδα είναι εμφανής χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει ότι όλο αυτό το διάστημα που είμαστε μαζί έχω κάποιο παράπονο από την  προσπάθειά τους».

Το αυριανό πρόγραμμα του Δ’ Ομίλου

15.00 Ελλάδα – Αλβανία
18.00 Ουκρανία – Ελβετία
Ρεπό: Αρμενία

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.