Η Διαβολεμένου αναλύει την Πολωνία

Written by  Αυγ 10, 2022

Η Πολωνία είναι το εμπόδιο που καλείται να ξεπεράσει σήμερα (19.00, Youtube.com/FIBA) η Εθνική Νεανίδων στα Δύο Αοράκια Ηρακλείου προκειμένου να πετύχει τον στόχο της, καθώς με νίκη προκρίνεται στην οκτάδα του Ευρωπαϊκού U18 εξασφαλίζοντας παράλληλα την παραμονή της στην Α’ Κατηγορία.

Η Βιβή Διαβολεμένου, συνεργάτης του Κώστα Κεραμιδά, μιλώντας για την σημερινή αντίπαλο της Εθνικής Νεανίδων κάνει λόγο για μια δυνατή ομάδα παρά το γεγονός ότι κατέλαβε την τελευταία θέση στον Α’ Ομιλο. «Αν η Πολωνία είχε βρεθεί σε άλλο όμιλο θα ήταν πιο ψηλά. Είχε την ατυχία να αντιμετωπίσει Ισπανία, Τουρκία και Ιταλία και αυτό θεωρώ ότι την αδικεί λίγο. Είναι μια ομάδα με καλή περιφέρεια και ψηλά κορμιά μέσα στη ρακέτα. Οι παίκτριες μας θα πρέπει να είναι συγκεντρωμένες σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και να ακολουθήσουν το πλάνο. Θα πρέπει να κάνουμε κατάθεση ψυχής όπως στα δύο πρώτα παιχνίδια για να μπορέσουμε να κερδίσουμε τον αγώνα. Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και πρέπει να κάνουμε τα πάντα για να φτάσουμε ένα βήμα πιο κοντά στο στόχο μας που δεν είναι άλλος από την παραμονή στην κατηγορία. Είναι ένας δυνατός αντίπαλος και θα πρέπει η συγκέντρωσή μας να είναι στο 100%».

Οσο αφορά στον τρόπο παιχνιδιού της Πολωνίας ανέφερε: «Στηρίζεται σε κάποιες παίκτριες στην περιφέρεια που μπορεί να σου κάνουν τη ζημιά. Επίσης έχει αθλήτριες με μεγάλα κορμιά και θα πρέπει να αντιπαρατάξουμε την δική μας δύναμη για να τις αντιμετωπίσουμε. Για να πετύχουμε τον στόχο μας θα πρέπει να είμαστε καλοί σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού».

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.