Αναχωρεί για Πορταριά η Εθνική Γυναικών

Written by  Μάι 09, 2023

Η Εθνική Γυναικών αναχωρεί την Τρίτη (9/5) με προορισμό την Πορταριά, όπου θα γίνει το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας της ενόψει της συμμετοχής της στο Ευρωμπάσκετ 2023. H αποστολή του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος αναμένεται να επιστρέψει στην Αθήνα στις 19 Μαϊου, όπου θα συνεχίσει την προετοιμασία της με προπονήσεις, αλλά και φιλικούς αγώνες.

Ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Βαγγέλης Λιόλιος, καθώς και η υπεύθυνη αναπτυξιακού του μπάσκετ γυναικών και μέλος του ΔΣ της ΕΟΚ, Άννη Κωνσταντινίδου, επισκέφθηκαν την Εθνική Γυναικών στην προπόνηση και μίλησαν στις αθλήτριες και με τις αθλήτριες.

Ο Βαγγέλης Λιόλιος τόνισε: «Είναι χαρά και ευτυχία που συμμετέχουμε στο Ευρωμπάσκετ 2023 και συμμετέχουμε χάρη σε εσάς. Θέλω να γνωρίζετε και σας το λέω μέσα από την καρδιά μου είμαστε πάντα μαζί σας. Αυτή η Εθνική Ομάδα έχει ένα παρών και ένα μέλλον. Έχει μια συνέχεια. Είναι κάτι το οποίο χτίζεται σε κάθε διοργάνωση σε κάθε τουρνουά. Πρέπει όσες είναι πιο έμπειρες να μεταδώσουν τη φλόγα στις πιο νέες και όλοι μαζί με το προπονητικό επιτελείο να εκπροσωπήσετε την Ελλάδα όπως μόνο εσείς γνωρίζετε.  Είτε τους καλύτερους παίκτες, είτε την καλύτερη ομάδα; Αυτή είναι η διαφορά της ομάδας. Την καλύτερη ομάδα. Τις επιτυχίες φέρνουν οι ομάδες κι εμείς πιστεύουμε σε εσάς».

Η Άννη Κωνσταντινίδου ευχήθηκε καλή επιτυχία στις αθλήτριες και τόνισε: «Έχετε κάποιες εβδομάδες μπροστά σας προετοιμασίας, όπου θα δουλέψετε, θα χύσετε ιδρώτα, αλλά πιστεύω πως το να παίζεις για την Εθνική Ομάδα είναι κάτι που δεν το βιώνουν πολλοί αθλητές και η περηφάνεια είναι μεγάλη. Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα είναι ένα ταξίδι που πρέπει να το χαρείτε και είμαι σίγουρη πως και η προσπάθειά σας θα αποδώσει καρπούς».

Πηγή και φωτό: basket.gr

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.