Χαλάρωμα πριν τον σημαντικότερο αγώνα (pics)

Written by  Νοε 19, 2016

Η προετοιμασία της Εθνικής ομάδας των γυναικών ολοκληρώθηκε την Παρασκευή το απόγευμα με την προπόνηση στο «Τ. Καμπούρης» της Χαλκίδας με τις διεθνείς ωστόσο να πραγματοποιούν ένα τελευταίο χαλάρωμα το πρωί του Σαββάτου.  

Στις 16:00 (απευθείας τηλεοπτική μετάδοση από την ΕΡΤ) η Ελλάδα θα υποδεχτεί τη Βουλγαρία στον κρισιμότερο ίσως αγώνα στη μάχη της πρόκρισης στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του 2017. Το πρώτο ζητούμενο είναι η νίκη που θα διατηρήσει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα στη δεύτερη θέση του 6ου ομίλου αλλά πέρα από αυτή χρειάζεται οπωσδήποτε και τη μεγαλύτερη δυνατή διαφορά προκειμένου να αποφύγει ενδεχόμενες περιπέτειες την τελευταία αγωνιστική.  

Η ιδιαιτερότητα ότι για να προκύψουν οι έξι καλύτερες δεύτερες ομάδες, που μαζί με τις εννιά πρώτες και τη διοργανώτρια Τσεχία θα συνθέσουν τη 16άδα του Ευρωμπάσκετ, θα πρέπει να αφαιρεθούν τα αποτελέσματα με τις τελευταίες των έξι ομίλων που αποτελούνται από τέσσερις ομάδες αφήνει πολλά σενάρια ανοιχτά που θα κλείσουν μόνο μετά και την τελευταία αγωνιστική.

Η 12άδα της Εθνικής για το σημερινό αγώνα αποτελείται από τις  Ναυσικά Σταυρίδου, Αγγελική Νικολοπούλου, Ζωή Δημητράκου, Όλγα Χατζηνικολάου, Εβίνα Μάλτση, Πελαγία Παπαμιχαήλ, Λολίτα Λύμουρα, Κατερίνα Σωτηρίου, Αφροδίτη Κοσμά, Άρτεμις Σπανού,  Άννα Σπυριδοπούλου,Στέλλα Καλτσίδου.

Στους φιλάθλους που θα βρεθούν στο «Τ.Καμπούρης» θα μοιραστούν και 1000 σημαίες από την οργανωτική επιτροπή του αγώνα.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.