Εντυπωσιακός ο Προμηθέας στην πρεμιέρα του Eurocup

Written by  Οκτ 03, 2019

Ο Προμηθέας Πάτρας ήταν «σαρωτικός» στην πρεμιέρα του στο Eurocup καθώς πέρασε σαν «σίφουνας» από την έδρα της Μακάμπι Ρισόν, επικρατώντας με 88-55 και ξεκίνησε ιδανικά στη διοργάνωση, όπου μπαίνει με πολλές φιλοδοξίες.

Η ομάδα του Μάκη Γιατρά έκανε εξαιρετικό παιχνίδι, κυριαρχώντας σε κάθε τομέα του παιχνιδιού, έπαιξε εντυπωσιακή άμυνα, έλεγξε απόλυτα τα ριμπάουντ (46 έναντι 33) είχε πολύ καλή δημιουργία (22 ασίστ) και έδειξε πως στο ξεκίνημα της χρονιάς, βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση.

Η… καλή μέρα φάνηκε από το ξεκίνημα, όταν η Πατρινή ομάδα ξεκίνησε απόλυτα επιθετικά και έφτασε στο εντυπωσιακό 13-29 της πρώτης περιόδου, που της έκανε τη δουλειά πολύ πιο εύκολη για τη συνέχεια.

Παρ’ όλο που οι γηπεδούχοι έβγαλαν μια κάποια αντίδραση προσπαθώντας να μειώσουν κάπως τη διαφορά, δεν τα κατάφεραν, με το ημίχρονο να βρίσκει τον Προμηθέα στο +19 (33-52).

Με την εικόνα των δυο ομάδων στο παρκέ να παραμένει ίδια, με τον Προμηθέα να παίζει όμορφα και θεαματικά, η διαφορά εκτοξεύθηκε στο τέλος του τρίτου δεκάλεπτου στο +27 (44-71) και η ελληνική ομάδα πανηγύρισε την θριαμβευτική επικράτηση της στην πρεμιέρα της διοργάνωσης με το εμφατικό 55-88.

Πέντε παίκτες του Προμηθέα τελείωσαν με διψήφια επίδοση πόντων, με τον Κρις Μπαμπ να είναι πρώτος σκόρερ της αναμέτρησης με 19 πόντους και 6 ριμπάουντ, τον Λάνγκστον Χολ να έχει12 πόντους με 5 ασίστ, τον Ολεξάντρ Λίποβι να προσθέτει 11 πόντους με 6 ριμπάουντ και 3 ασίστ, τον Λεωνίδα Κασελάκη να έχει 10 πόντους με 3 ριμπάουντ και τον Γιώργο Μπόγρη να σημειώνει επίσης 10 πόντους με 7 ριμπάουντ.

Από την Μακάμπι Ρισόν, Σάντλερ, Σουίνγκ και Άριελ σημείωσαν από 9 πόντους.

Τα δεκάλεπτα: 13-29, 33-52, 44-71, 55-88

Στατιστικά της αναμέτρησης ΕΔΩ

Φωτό: www.eurocupbasketball.com

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.