Νίκες για τα φαβορί, «μύλος» στον όμιλο του Ολυμπιακού

Written by  Νοε 08, 2014

Σπουδαίες αναμετρήσεις με ανατροπές και ανακατατάξεις στους ομίλους διεξήχθησαν κατά την ολοκλήρωση της τέταρτης αγωνιστικής της Ευρωλίγκα, όπου ήδη έχουν αρχίσει να γίνονται οι πρώτες εκτιμήσεις για τη συνέχεια.

 

Για τον Β’ Όμιλο, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας με οδηγό τον Μίλος Τεόντοσιτς που έκανε ένα απίστευτο παιχνίδι με 27 πόντους (6/8 δίποντα, 5/6 τρίποντα) και 10 ασίστ, πήραν μια μεγάλη νίκη επί της Ουνικάχα Μάλαγα με 95-85 και έμεινε μόνη πρώτη στη βαθμολογία, με τους Ισπανούς να ακολουθούν στη δεύτερη θέση με ρεκόρ 3-1. Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, η Άλμπα Βερολίνου άργησε να πάρει την πρώτη της νίκη, αλλά το έκανε πανηγυρικά επικρατώντας με 89-66 της Λιμόζ με τον Τζαμέλ ΜακΛεάν να είναι ο κορυφαίος με 18 πόντους, 7 ριμπάουντ και 5 ασίστ.

Για τον Γ’ Όμιλο, η μόνη αναμέτρηση που διεξήχθη ήταν αυτή του Παναθηναϊκού με την Αρμάνι Μιλάνο, με τους «πράσινους» να πραγματοποιούν φανταστική εμφάνιση και να παίρνουν μια μεγάλη νίκη με 90-63 που τους ανέβασε στη δεύτερη θέση πίσω από την Μπαρτσελόνα, με ρεκόρ 3-1.

Για τον Δ’ Όμιλο, τέλος, όπου ο Ολυμπιακός με τη νίκη του επί του Ερυθρού Αστέρα πήρε σημαντικό προβάδισμα για την πρώτη θέση, η Γαλατασαράι έκανε «πλάκα» στην Νεπτούνας, την οποία διέλυσε με 94-68, έχοντας ως πρωταγωνιστές τους Γκουλέρ Σινάν με 18 πόντους και Κάρλος Αρόγιο με 15 πόντους, 5 ριμπάουντ και 5 ασίστ.

Στον ισπανικό «εμφύλιο» του ομίλου, η Βαλένθια πήρε την πρώτη της νίκη με 79-69 επί της Λαμποράλ Κούτσα με τον Λουκ Χαραγκοντύ να είναι πρώτος σκόρερ με 23 πόντους, 5 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 2 κλεψίματα. Η κατάσταση στον όμιλο έχιε μπλέξει αρκετά πλέον, με τους Γαλατασαράι, Ερυθρό Αστέρα και Λαμποράλ Κούτσα να έχουν από 2-2 και τις Βαλένθια και Νεπτούνας να ακολουθούν με 1-3 με όλες τις ομάδες να διεκδικούν με σχεδόν τις ίδιες πιθανότητες τις τρεις θέσεις που οδηγούν  στο Top 16 της διοργάνωσης. 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.