Καρμέλο: «Δεν με κράτησαν τα λεφτά στη Ν. Υόρκη»

Written by  Ιουλ 28, 2014

Μπορεί οι New York Knicks να δαπάνησαν το αστρονομικό ποσό των 124 εκατομμυρίων δολαρίων για να κρατήσουν τον Καρμέλο Άντονι για τα επόμενα πέντε χρόνια, ωστόσο, ο ίδιος ξεκαθαρίζει πως το να συνεχίσει στην ομάδα ήταν θέμα καρδιάς και όχι χρημάτων.

 

Σε δηλώσεις του στο αμερικανικό δίκτυο ESPN ο Καρμέλο Άντονι ξεκαθάρισε πως ο μόνος λόγος που επέλεξε να παραμείνει στη Ν. Υόρκη ήταν η εμπιστοσύνη στην ομάδα και τον τρόπο λειτουργίας της και το γεγονός ότι αισθάνεται καλά και επιθυμεί να ολοκληρώσει την καριέρα του εκεί.

«Θέλω να κερδίζω. Δε με νοιάζουν τα λεφτά. Πιστεύω ότι ο Φιλ (τζάκσον) θα κάνει ο,τι χρειάζεται για να το φροντίσει», δηλώνει ο αμερικανός σούπερ σταρ, ο οποίος εκφράζει την δυσαρέσκειά του για τις αντιδράσεις του κόσμου που υποστηρίζουν πως  χρειάζονται αλλαγές για να ξαναβρεθεί η ομάδα στο δρόμο των επιτυχιών. «Δε νομίζω ότι είμαστε τοσο μακριά. Ο κόσμος χρησιμοποιεί συχνά τη λέξη “ανανέωση”». Όσον αφορά το τι μεσολάβησε μέχρι να υπογράψει ξανά, αυτή τη φορά ως free agent στους Knicks, παραδέχεται ότι δεν βρέθηκε μακριά από το να επιλέξει κάποιον άλλο προορισμό. «Είναιαλήθειαότιαμφιταλαντεύτηκα. Ήτανδύσκολο. Υπήρχε το Σικάγο, αλλά μετά τη συνάντησή μου με το L.A. υπήρχε και το L.A. Αλλά μετά ήταν και πάλι το Σικάγο. Είναι πάντα ένα δίλημμα, Σικάγο ή Ν. Υόρκη. Είναι η ευκαιρία που αναζητώ να παίζω σε ανταγωνιστικό επίπεδο για τα επόμενα, δεν ξέρω πόσα, χρόνια. Είναι θέμα εμπιστοσύνης στον οργανισμό, πίστης στον Φιλ. Ήθελα να πάω κάπου όπου θα μπορούσα να ολοκληρώσω την καριέρα μου», είπε ο Καρμέλο Άντονι.

Πηγή: slamonline.com

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.