Τιμποντό: «Χαίρομαι για τον τρόπο που δουλεύει ο Μπάτλερ»

Written by  Οκτ 10, 2014

Τα εύσημα στον τρόπο που προπονείται και προετοιμάζεται ο Τζίμυ Μπάλτερ ενόψει της δύσκολης και απαιτητικής χρονιάς που ξεκινά σε λίγες μέρες απέδωσε στον παίκτη του ο προπονητής των Chicago Bulls, Τομ Τιμποντό.

 

Ότι ο Τιμποντό είναι λάτρης της σκληρής προπόνησης δεν είναι κάτι κρυφό. Ο ίδιος πιστεύει ότι το training camp είναι πολύ σημαντικό, αφού προετοιμάζει την ομάδα για μια δύσκολη και επίπονη χρονιά. Σύμφωνα δε με τελευταίες του δηλώσεις,  η απόδοση του Τζίμυ Μπάτλερ σε αυτό το διάστημα είναι η «ζωντανή» απόδειξη των λεγομένων του.

Το περασμένο φθινόπωρο στη Βραζιλία σε έναν αγώνα προετοιμασίας των Bulls με τους Washington Wizards, ο Μπάτλερ συγκρούστηκε με τον Τζον Γουόλ και έμεινε εκτός για έντεκα μέρες, ενώ με την επιστροφή του χτύπησε στο δαχτυλο του δεξιού ποδιού του και έμεινε εκτός για 11 αγώνες. «Ήξερα ότι η άμυνά του ήταν καλή και ότι έκανε πολλά καλά πράγματα για την ομάδα, αλλά δεν ήμουν ποτέ σίγουρος ότι βρήκε το ρυθμό του», δήλωσε ο Τιμποντό για τον Μπάτλερ, ο οποίος μπήκε στην δεύτερη καλύτερη αμυντική ομάδα της περσινής σεζόν. «Γι’ αυτό είναι πολύ σημαντικό να προπονείσαι σκληρά και να προετοιμάζεσαι για την σεζόν.Φέτος επέστρεψε ελαφρύτερος και σε πολύ καλή φόρμα και έπαιξε πολύ καλά στο καμπ της προετοιμασίας», δήλωσε σχετικά ο Τιμποντό, ο οποίος χαίρεται με την καλή συνεργασία του Μπάτλερ με τους συμπαίκτες του, την επιστροφή, βεβαίως, του Ντέρικ Ρόουζ και την προσθήκη και του Παού Γκασόλ, που δίνουν μεγαλύτερη ποιότητα στην ομάδα του.

Πηγή και Φωτό: bulls

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.