Επιστροφή με ήττα για τον Κόμπε (vids)

Written by  Δεκ 09, 2013

Η επιστροφή του Κόμπε Μπράιαντ έπειτα από τον σοβαρό τραυματισμό του τον περασμένο Απρίλιο δεν συνδυάστηκε με νίκη για τους Los Angeles Lakers, ωστόσο, ο «Black Mamba» έδειξε πως μόλις καταφέρει να προσαρμοστεί ξανά, θα θυμίσει τον παλιό καλό του εαυτό.

Ο Κόμπε αγωνίστηκε για περισσότερα από 27 λεπτά και είχε αρκετά καλή απόδοση με 9 πόντους, 8 ριμπάουντ και 4 ασίστ, ωστόσο, τα 8 λάθη του δείχνουν πως ακόμα θέλει χρόνο για να επανέλθει στα συνήθη υψηλά επίπεδά του. Οι Lakers ηττήθηκαν από τους Toronto Raptors με 96-104 με τον Τζόνσον να πετυχαίνει 32 πόντους. Για τους Raptors δεν αγωνίστηκε ο Ρούντι Γκέι, ο οποίος, σύμφωνα με αμερικανικά δημοσιεύματα, έχει ήδη συμφωνηθεί να γίνει ανταλλαγή με τους Sacramento Kings, οι οποίοι θα στείλουν στο Τορόντο τέσσερις παίκτες.

Δείτε τις καλύτερες στιγμές του Κόμπε στον αγώνα των Lakers με τους Raptors:

 

 

Την ίδια ώρα, στο ντέρμπι της αγωνιστικής, οι Oklahoma City Thunder με τον Κέβιν Ντουράντ να κάνει απίστευτο παιχνίδι έδωσαν ένα γερό «μάθημα» στους Indiana Pacers που έχουν μέχρι στιγμής το καλύτερο ρεκόρ στη διοργάνωση. Ο Ντουράντ πέτυχε 36 πόντους και ο Γουέστμπρουκ 26, οδηγώντας την ομάδα τους στη νίκη με 118-94 απέναντι στην χειρότερη ίσως εμφάνιση των Pacers στη φετινή σεζόν.

Δείτε τις καλύτερες φάσεις από την αναμέτρηση:

 

 

Στα άλλα παιχνίδια της ημέρας, ξεχωρίζει η σαρωτική εμφάνιση των Boston Celtics που ταπείνωσαν εκτός έδρας τους New York Knicks με 73-114 σε μια βραδιά που έστειλε την ομάδα της Νέας Υόρκης και πάλι στον πάτο της βαθμολογίας.

Αναλυτικά τα χθεσινά αποτελέσματα:

Boston Celtics – New York Knicks 114-73

Miami Heat – Detroit Pistons 110-95

Orlando Magic – Houston Rockets 88-98

Indiana Pacers – Oklahoma City Thunder 94-118

Toronto Raptors – LA Lakers 106-94

Δείτε τις καλύτερες φάσεις της χθεσινής ημέρας:

 

 

Το σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει τις εξής αναμετρήσεις:

Golden State Warriors – Charlotte Bobcats

LA Clippers – Philadelphia 76ers

Denver Nuggets – Washington Wizards

Orlando Magic – Memphis Grizzlies

Portland Trail Blazers – Utah Jazz

Dallas Mavericks – Sacramento Kings

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.