Σήμερα η απόφαση για τον Λο

Written by  Ιαν 13, 2014

Κρίσιμη είναι η σημερινή ημέρα για τον Έισι Λο, καθώς αναμέται να παρθεί η απόφαση για το αν θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση προκειμένου να ξεπεράσει τον τραυματισμό του στο γόνατο, κάτι που θα καθορίσει και το διάστημα της απουσίας του.

 

Ο Αμερικανός γκαρντ αντιμετωπίζει πρόβλημα που είχε και κατά το παρελθόν στον επιγονάτιο τένοντα και τον χόνδρο, όπου εξακολουθεί να έχει ενοχλήσεις, ενώ όσο κι αν προσπάθησε να το ξεπεράσει με θεραπεία, αυτό δεν κατέστη δυνατό. Οι επιλογές ήταν από την αρχή δύο: Είτε θα έκανε αρθροσκόπηση και θεραπεία, η οποία θα τον κρατούσε εκτός αγωνιστικού χώρου για περίπου δύο μήνες, είτε θα έπρεπε να μπει στο χειρουργείο προκειμένου να αντιμετωπιστεί πλήρως το πρόβλημα και, κατά συνέπεια, να χάσει το υπόλοιπο της σεζόν.

Ο Έισι Λο είναι υπέρ της δεύτερης λύσης, καθώς δεν θέλει να ρισκάρει να επανέλθει το πρόβλημά του, ενώ αυτήν την εκδοχή έχει δώσει και ο Αμερικανός γιατρός, τον οποίο εμπιστεύεται. Η τελική απόφαση αναμένεται να βγει σήμερα, με το ενδεχόμενο της χειρουργικής επέμβασης να είναι το επικρατέστερο, γεγονός που σημαίνει ότι η σεζόν τελείωσε για τον γκαρντ των Πρωταθλητών Ευρώπης. Ο ίδιος, αναφερόμενος στο ζήτημα, δήλωσε:

 «Έχω να αποφασίσω ανάμεσα σε δύο διαφορετικές ιατρικές απόψεις αναφορικά με την θεραπεία μου. Δεν έχω αποφασίσει ακόμα τι θα κάνω, αλλά η απόφαση που θα πάρω έχει να κάνει αποκλειστικά με το μέλλον μου. Είμαι επαγγελματίας και πρέπει να κάνω το καλύτερο για την υγεία μου και το μέλλον μου. Καταλαβαίνω την αγωνία και την ανησυχία των ανθρώπων της ομάδας . Και εγώ θα ήθελα να μπορώ να προσφέρω».

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.