Φεύγει για ΗΠΑ ο Λο

Written by  Ιαν 14, 2014

Στις ΗΠΑ θα παρθεί τελικά η απόφαση για το πώς θα χειριστεί ο Έισι Λο το πρόβλημα του τραυματισμού του στο γόνατο, καθώς ο Αμερικανός γκαρντ του Ολυμπιακού θα ταξιδέψει σήμερα προκειμένου να συναντηθεί με τον προσωπικό του γιατρό.

 

Ο Λο έχει έρθει σε συνεννόηση με την διοίκηση των «ερυθρολεύκων», η οποία περιμένει την απάντησή του για το πώς θα αποφασίσει να αντιμετωπίσει το πρόβλημά του, ώστε να προχωρήσει στις ανάλογες κινήσεις. Πρόθεση της διοίκησης είναι να γίνει το καλύτερο δυνατόν για την αποκατάσταση του προβλήματος στον παίκτη, ωστόσο, ένα πιθανό διάστημα μακράς απουσίας του θα αναγκάσει να σκεφτούν τις αλλαγές που θα χρειαστούν στο ρόστερ προκειμένου να καλυφθεί το κενό του.

Ο Αμερικανός γκαρντ θα συναντηθεί με τον γιατρό του, τη γνώμη του οποίου εμπιστεύεται απόλυτα και, κατόπιν των υποδείξεών του θα αποφασίσει για το πώς θα αντιμετωπίσει το πρόβλημα στο γόνατό του. Οι επιλογές είναι είτε να κάνει αρθροσκόπηση και να ακολουθήσει φαρμακευτική αγωγή, μένοντας εκτός δράσης για περίπου δύο μήνες, είτε, όπως ο ίδιος επιθυμεί προκειμένου να ξενοιάσει ολοκληρωτικά, να προχωρήσει σε χειρουργική επέμβαση, κάτι που σημαίνει ότι η σεζόν θα πάρει τέλος γι’ αυτόν.

 Οι πιθανότητες κλίνουν προς την δεύτερη επιλογή, κάτι που είναι επιθυμία και του ίδιου του παίκτη, ωστόσο, η τελική απόφαση θα παρθεί στη διάρκεια του ταξιδιού του στις ΗΠΑ. 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.