4ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Cheerleading 2020 «Cheer On Tour»

Written by  Ιουλ 15, 2020

Με αυστηρό πρωτόκολλο θα πραγματοποιηθεί η διεξαγωγή του 4ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Cheerleading 2020. Δεδομένων των συνθηκών και ακολουθώντας με προσήλωση τις οδηγίες των ειδικών αναφορικά με τον Covid-19, το εν λόγω πρωτάθλημα θα πραγματοποιηθεί On Tour από τις 18 έως τις 31 Ιουλίου 2020, προκειμένου να υπάρχει όσο το δυνατόν μικρότερη μετακίνηση αθλητών για τη συμμετοχή στους αγώνες.

Τη διαδικασία του τρόπου διεξαγωγής του Πανελληνίου Πρωταθλήματος με βιντεοσκόπηση, επικρότησε η Παγκόσμια Ομοσπονδία ICU μέσω του Γενικού Γραμματέα κ. Καρλ Ολσον,  ο οποίος μεταξύ άλλων ανέφερε τα εξής: «Ευχαριστούμε την Ελληνική Ομοσπονδία Cheerleading για την αφοσίωσή της στην ανάπτυξη του αθλήματος τόσο στην Ελλάδα όσο και Παγκοσμίως. Με την υγειονομική κρίση να έχει επηρεάσει τις προσπάθειες όλων για την εξέλιξη του αθλήματος, η Παγκόσμια Ομοσπονδία εκτιμάει ιδιαίτερα δημιουργικές λύσεις που ευνοούν τη συμμετοχή των αθλητών, αλλά βοηθούν και στην εξέλιξη του αθλήματος».

Τέσσερις περιοχές θα φιλοξενήσουν το 4Ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Cheerleading 2020:

Βάρη Αττικής 18-19-20 Ιουλίου (Κλειστό Γυμναστήριο Βάρης)
Θεσσαλονίκη 25 Ιουλίου (ΔΑΚ Πολύχνης)
Κέρκυρα 28 Ιουλίου  (ΕΑΚ Κέρκυρας)
Ρέθυμνο 31 Ιουλίου(Μελίνα Μερκούρη)

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Cheerleading θα λάβουν μέρος 15 σωματεία – μέλη της Ομοσπονδίας, από όλη την Ελλάδα:

Ε.Ε.Ο.Α.Χ. ΟΙ ΑΜΑΖΟΝΕΣ
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΣΤΕΡΙ
Σ.Ο.Α.Χ.Β.Ε. ΣΕΙΡΗΝΕΣ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ
ΤΕΧΝΗ & ΑΘΛΗΣΗ ΡΕΘΥΜΝΟΥ
Α.Π.Σ. ΟΙ ΑΠΟΣΠΕΡΙΔΕΣ
Α.Σ. ΑΡΜΟΝΙΑ ΘΗΒΑΣ
Α.Γ.ΟΠ. ΜΥΡΤΑΛΗ
ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΤΑΓΟΝΕΣ
Α.Κ.Ο. ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ
Π.Α.Π.Γ.Σ ΝΑΥΠΛΙΟΥ ΧΟΡΟΚΙΝΗΣΗ
Α.Σ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΕΥΑΘΛΟΙ
Α.Π.Σ. ΟΙ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ
Α.Σ. ΜΩΒ ΚΙΝΗΣΕΙΣ
Α.Ο. ΝΗΡΗΙΔΕΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Α.Ρ.Γ. & ΜΑΖΟΡΕΤΩΝ ΛΑΜΙΑΣ

Oι ομάδες θα κριθούν μέσω βίντεο, από διεθνείς πιστοποιημένους κριτές της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας. Κάθε σωματείο, με προκαθορισμένο ραντεβού, θα έχει στη διάθεσή του το γήπεδο σε αποκλειστικότητα για προθέρμανση, πρόβα και βιντεοσκόπηση.

Στα πλαίσια της προσπάθειας για την αποφυγή του συνωστισμού, η είσοδος στο κοινό δεν θα επιτρέπεται στον αγωνιστικό χώρο . Αν δοθεί σχετική άδεια, θα μπορούν να παραβρεθούν μόνο οι γονείς των αθλητριών / αθλητών που συμμετέχουν στους αγώνες και μόνο κατά την διάρκεια που αγωνίζεται η ομάδα στην οποία συμμετέχει το παιδί τους.

Τέλος, παράλληλα με το 4ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Cheerleading θα πραγματοποιηθεί και το Olympus Cheer On the road με τους ίδιους υγειονομικούς κανόνες και τις χορογραφίες να αξιολογούνται ομοίως από τους κριτές της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.