Νέο πρόβλημα με Αγραβάνη, αισιοδοξία για Πέτγουεϊ

Written by  Ιαν 15, 2014

Τα προβλήματα δεν λένε να αφήσουν τον Ολυμπιακό που συνεχίζει την προετοιμασία του για την αναμέτρηση με την Μπαρτσελόνα στο ΣΕΦ, έχοντας αμφίβολο τον νεαρό Δημήτρη Αγραβάνη, ο οποίος ταλαιπωρείται από δερματικό πρόβλημα στο πόδι.

 

Οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα στη θέση «4», καθώς με τον Τζαμάριο Μουν να μην έχει ακόμα δικαίωμα συμμετοχής και τον Μπρεντ Πέτγουεϊ να είναι εκτός μάχης λόγω του γνωστού προβλήματος στη μέση του, ο Γιώργος Πρίντεζης είναι ο μόνος που μπορεί να αγωνιστεί στην θέση αυτή. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα περιμένει τον νεαρό Αγραβάνη μέχρι την τελευταία στιγμή, προκειμένου να δώσει πολύτιμες ανάσες στον έμπειρο πάουερ φόργουορντ, ενώ είναι σίγουρο πως για μια ακόμα αναμέτρηση θα χρησιμοποιηθεί στην θέση και ο Στράτος Περπέρογλου, ο οποίος όσες φορές χρειάστηκε έχει ανταποκριθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Όσον αφορά στα νέα του Μπρεντ Πέτγουεϊ, ο Αμερικανός πάουερ φόργουορντ, όπως όλα δείχνουν, θα γλιτώσει το χειρουργείο και θα συνεχίσει την προσπάθεια να αντιμετωπιστεί η κήλη στη μέση με θεραπευτική αγωγή, κάτι που σημαίνει ότι αν όλα πάνε καλά, θα επιστρέψει μέχρι τα μέσα Φεβρουαρίου στις υποχρεώσεις της ομάδας.

Στο μεταξύ, με ανακοίνωσή της η διοίκηση της ΚΑΕ Ολυμπιακός ευχαρίστησε τους φιλάθλους για την ανταπόκριση που έδειξαν εξαντλώντας τα εισιτήρια για τον αγώνα με την Μπαρτσελόνα, ωστόσο, συστήνει να διατηρήσουν κόσμια συμπεριφορά προκειμένου να μη βρεθούν στη δυσάρεστη θέση να υποστούν ενδεχόμενη τιμωρία της έδρας. 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.