Ολοκληρώθηκε το 4ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Cheerleading

Written by  Αυγ 01, 2020

Στο Ρέθυμνο και το Κλειστό Γήπεδο «Μελίνα Μερκούρη» ολοκληρώθηκε, την Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020, το 4ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Cheerleading που διεξήχθη On Tour σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Κέρκυρα και Ρέθυμνο.  

 

 

Οι αθλήτριες του συλλόγου Τέχνη και Άθληση Ρεθύμνου εντυπωσίασαν με τις αγωνιστικές τους ικανότητες και έθεσαν υποψηφιότητα για διακρίσεις και μετάλλια. Το ενδιαφέρον πλέον στρέφεται στα αποτελέσματα του Πρωταθλήματος που θα προκύψουν το επόμενο διάστημα, καθώς όλα τα βίντεο από τις συμμετοχές ανά την Ελλάδα, θα σταλούν στους κριτές της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας (Liz Rifino, Janna Thomas, Tami Whatcott) και θα βαθμολογηθούν, προκειμένου να προκύψουν οι Εθνικοί Πρωταθλητές.  

 

 

«Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στις αθλήτριες και τους αθλητές του Cheerleading, που έλαβαν κατά τόπους μέρος στην διοργάνωση και παράλληλα στους προπονητές για το αξιόλογο έργο που υλοποιούν, δήλωσε η Γενική Γραμματέας της Ομοσπονδίας, Ευαγγελία Κρητικού, και συμπλήρωσε: 

 

 

«Αναφορικά με την διοργάνωση στο Ρέθυμνο, εκ μέρους της Ομοσπονδίας, να ευχαριστήσω τους εθελοντές και όλους όσους συνέβαλλαν στην επιτυχία των αγώνων. Καθοριστική ήταν η συνεισφορά των Σαμαρειτών του Ερυθρού Σταυρού που παρείχαν εθελοντικά τις ιατρικές τους υπηρεσίες. Ευχόμαστε σε όλους καλή τύχη στα αποτελέσματα και καλό καλοκαίρι με υγεία». 

 

 

Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Μιχάλης Φουντεδάκης, πραγματοποιώντας τον απολογισμό της διοργάνωσης τόνισε: «Είμαστε χαρούμενοι που ολοκληρώθηκαν με απόλυτη επιτυχία οι αγώνες, παρά τις δύσκολες καταστάσεις που επικρατούν στην Ελλάδα και τον κόσμο. Ευχαριστούμε θερμά τον Υφυπουργό Λευτέρη Αυγενάκη για την δυνατότητα που έδωσε στις Ομοσπονδίες να πραγματοποιήσουν τα πρωταθλήματά τους και φυσικά για την παρουσία του στη διοργάνωση καθώς επίσης και τον κ. Μαυρωτά για τον συντονισμό της Υγειονομικής Επιστημονικής Επιτροπής της ΓΓΑ και την εμπιστοσύνη που μας έδειξε». 

 

 

Μέγας Χορηγός του 4ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Cheerleading: Blue StarFerries/ANEKLines. Χορηγοί: LG (LG XBoom Go), Elegrad. Υποστηρικτές: Rent PhotoVideo, ΕΚΚΑ, Angel, ChronoTeam, Fost, Σαμαρείτες του Ερυθρού Σταυρού. Αρωγοί των αγώνων: Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, Δήμος Παύλου Μελά Θεσσαλονίκης, Δήμος Κέρκυρας και Δήμος Ρεθύμνου. 

 

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.