Ο Νίκος Παππάς στον Παναθηναϊκό ΑμεΑ!

Written by  Αυγ 10, 2020

Ο Νίκος Παππάς μπορεί να αποχώρησε από τον Παναθηναϊκό, μετά από επτά χρόνια, θα συνεχίσει όμως να φοράει τη φανέλα με το τριφύλλι, καθώς θα βρίσκεται στο ρόστερ της ομάδας μπάσκετ με αμαξίδιο την οποία έχει υποστηρίξει σε σημαντικό βαθμό τα προηγούμενα χρόνια, όπως ανακοινώθηκε από την σελίδα του Παναθηναϊκού ΑμεΑ στο Facebook το απόγευμα της Δευτέρας (10/8).



Η ανακοίνωση:

Ο Νίκος Παππάς στον Παναθηναϊκό ΑμεΑ!

Αφού είδε τους αγώνες της ομάδας μας ως φίλαθλος, αφού προπονήθηκε μαζί μας σε αμαξίδιο, αφού έζησε αγώνα από τον πάγκο και φώναξε «Παναθηναϊκός» μαζί μας, αφού βοήθησε όπως αυτός ξέρει… Ήταν ένας από εμάς ούτως η άλλως.

Πλέον ο Νίκος Παππάς θα βρίσκεται στο ρόστερ της ομάδας μπάσκετ με αμαξίδιο!
Ανεξάρτητα με το αν του επιτρέψουν ή όχι οι αγωνιστικές του υποχρεώσεις να είναι στην Αθήνα ο ίδιος ήθελε να είναι μέλος της ομάδας και θα έχει μια από τις δύο θέσεις αρτιμελών που επιτρέπεται να έχει η κάθε ομάδα μπάσκετ με αμαξίδιο.

Ο Νίκος Παππάς αρκέστηκε να πει «Συνεχίζω λοιπόν στον Παναθηναϊκό… Είναι ιδιαίτερα τιμητικό για μένα να είμαι αγωνιστικό μέλος της ομάδας μπάσκετ με αμαξίδιο του Συλλόγου, πόσω μάλλον τώρα που δεν ανήκω στην ΚΑΕ.

Για μένα είναι κάτι παραπάνω από μια ομάδα ο Παναθηναϊκός ΑμεΑ , και όλοι οι άνθρωποι που την περιστοιχίζουν αλλά και τα παιδιά που αγωνίζονται , είναι οικογένεια για μένα. Είτε δεν καταφέρω να παίξω , είτε αγωνιστώ για ένα δευτερόλεπτο, είναι τεράστια η χαρά για μένα αυτή η πρόσκληση».

Πηγή: Παναθηναϊκός ΑμεΑ

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.