Βεζένκοφ: «Nα επιστρέψει ο Ολυμπιακός εκεί που του αρμόζει»

Written by  Αυγ 15, 2020

Αισιόδοξος για την επερχόμενη αγωνιστική περίοδο εμφανίστηκε ο Σάσα Βεζένκοφ, ο οποίος, σε συνέντευξή του στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ Ολυμπιακός, μίλησε για τις ιδιαιτερότητες που προκύπτουν λόγω κορωνοϊού, αλλά και τις προσδοκίες για τους «ερυθρόλευκους», που φιλοδοξούν να κάνουν ένα καινούριο ξεκίνημα.

Αναλυτικά, όσα είπε στο olympiacosbc.gr

Λίγα 24ωρα πριν την επίσημη έναρξη της προετοιμασίας, ο Σάσα Βεζένκοφ μίλησε στο Olympiacosbc.gr για τις έως τώρα εντυπώσεις του, αλλά και τις προσδοκίες του για τη νέα σεζόν.

«Ακόμα είναι πάρα πολύ νωρίς για βγουν συμπεράσματα. Το σίγουρο, όμως, είναι πως υπάρχει καλό κλίμα, πολλά χαμόγελα, θετική αύρα και εξτρά δίψα σε κάθε παίκτη για δουλειά, δεδομένου ότι λείπαμε τόσο καιρό από τα παρκέ. Στην ουσία είμαστε μια καινούργια ομάδα που χρειάζεται χρόνο, προκειμένου να δεθούν οι παλιοί με τους 'νέους' παίκτες. Πιστεύω, όμως, πως μέσα από τις προπονήσεις και τη σκληρή δουλεία, πολύ γρήγορα άπαντες θα αφομοιώσουν την φιλοσοφία του κόουτς και όλα θα πάνε καλά».

Αναφερόμενος στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας, είπε: «Ανυπομονώ, καθώς είμαστε έξι μήνες χωρίς μπάσκετ, αλλά και επειδή είναι η περίοδος που γνωρίζουμε καλύτερα τους νέους μας συμπαίκτες. Είναι το χρονικό διάστημα που η ομάδα 'χτίζεται' και μπαίνουν οι βάσεις».

Για τι νέα -ιδιαίτερη ελέω κορονοϊού- αγωνιστική χρονιά, είπε: «Η Ευρωλίγκα είναι προγραμματισμένη για την 1η Οκτώβρη και μέχρι τότε υπάρχει πολύς χρόνος. Δεν ξέρουμε κάτω από ποιος συνθήκες θα διεξάγονται οι αγώνες. Βλέπουμε στο ποδόσφαιρο πως παίζουν χωρίς κόσμο. Εμείς ελπίζουμε τα πράγματα να γίνονται όλο και καλύτερα, να είμαστε όλοι υγιείς, να ακολουθούμε τα πρωτόκολλα και τις οδηγίες των ειδικών και μακάρι να έχουμε τους φιλάθλους μας στο πλευρό μας. Όπως εγώ, έτσι και οι συμπαίκτες μου, αλλά και όλος ο κόσμος που αγαπά το μπάσκετ ανυπομονούμε να ξεκινήσουν οι αγώνες, να είναι εντυπωσιακοί, συναρπαστικοί και να επιστρέψουμε στην δράση. Εύχομαι να υπάρχουν φίλαθλοι στις εξέδρες, γιατί εμείς παίρνουμε δύναμη από τον κόσμο και ο κόσμος από εμάς. Θα είναι πολύ όμορφο αν υπάρχει έστω και λίγος κόσμος στις εξέδρες. Αν όχι, θα είναι μια καινούργια συνθήκη την οποία θα πρέπει να συνηθίσουμε. Φαντάζομαι πως θα είναι λίγο περίεργο στην αρχή, αλλά όπως είπα προέχει η υγεία».

Τέλος, αναφερόμενος στις προσδοκίες του με την «ερυθρόλευκη» φανέλα, τόνισε: «Ο βασικός στόχος είναι να αποκτήσουμε χημεία όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, να γίνουμε ομάδα, να μπορέσουμε να αφομοιώσουμε και να κάνουμε πράξη όλα όσα μας ζητάει ο κόουτς. Πιστεύω πως αυτή η ομάδα έχει φτιαχτεί για να πρωταγωνιστήσει. Το σίγουρο είναι πως θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Δεν νομίζω, όμως, πως χρειάζονται πολλά λόγια, αλλά σκληρή δουλειά για να επιστρέψει ο Ολυμπιακός εκεί που του αρμόζει».

 

Πηγή και φωτό: olympiacosbc.gr

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.