3x3 World Tour Europe Masters 2020: Οι Σέρβοι Liman τα κατάφεραν ξανά

Written by  Σεπ 08, 2020

Μόλις μία εβδομάδα μετά την πρώτη τους επικράτηση στο 3x3 World Tour Europe Masters 2020 που διεξάγεται στο Ντέμπρετσεν, οι Σέρβοι Liman, που πλέον βρίσκονται στην κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης, κατέκτησαν ξανά τον τίτλο, αυτή τη φορά επικρατώντας των Sakiai Gulbele  από την Λιθουανία με 21-15 στον τελικό της διοργάνωσης, που διεξήχθη το διήμερο 4-5 Σεπτεμβρίου.

Ο κορυφαίος σκόρερ της ομάδας, Stefan Kojic, ο οποίος έγινε και πατέρας στην διάρκεια του πρώτου τουρνουά, σημείωσε 9 πόντους στον τελικό, κατακτώντας τον τίτλο του πρώτου σκόρερ και του πολυτιμότερου παίκτη του τουρνουά. Οι Liman, επιπλέον, κέρδισαν και μια επιταγή 80,000$ για την νίκη τους στα 2 Masters.

Οι Sakiai Gulbele, μετά το απόλυτο των 4 ηττών τους στα δύο προηγούμενα Masters, έκαναν μια εντυπωσιακή επιστροφή, σημείωσαν σε ένα διήμερο 6 συνεχόμενες νίκες, όμως, στον τελικό εμφάνισαν σημάδια κόπωσης.

Ο Πολωνός RafalLipekLipinski ήταν ο νικητής του Wilson Dunk Contest, ενώ ο Nebojsa Kilijan της Jeddah από την Σαουδική Αραβία, κατέκτησε τον διαγωνισμό Tissot shoot-out contest.

Η τελική καταταξη

1. Liman (SRB)
2.
Sakiai Gulbele (LTU)
3. Lausanne (SUI)
4. NY Harlem (USA)
5. Riga (LAT)
6. Piran (SLO)
7. Novi Sad (SRB)
8. Jeddah (KSA)
9. Gagarin (RUS)
10. Ulaanbaatar MMC Energy (MGL)
11. Debrecen (HUN)
12. Zemun (SRB)
13. Paris (FRA)
14.
Moscow Inanomo (RUS)

Πηγή και φωτό: worldtour.fiba3x3.com

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.