Κοντά στην επιστροφή του ο Πέτγουεϊ

Written by  Ιαν 20, 2014

 Ευχάριστα είναι τα νέα για τον Μπρεντ Πέτγουεϊ, καθώς όπως όλα δείχνουν αρχίζει σταδιακά να ξεπερνά τον τραυματισμό του στη μέση και είναι πιθανό τις επόμενες ημέρες να μπει στο κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων.

 

Ο Αμερικανός πάουερ φόργουορντ των Πρωταθλητών Ευρώπης είναι από τα σημαντικά «γρανάζια» της «ερυθρόλευκης» μηχανής που, ωστόσο, έλειψε πολύ το προηγούμενο διάστημα λόγω του σοβαρού προβλήματος στη μέση που αντιμετώπισε. Η κήλη στη μέση είναι ένας δύσκολος τραυματισμός και χρειάστηκαν πολλές εξετάσεις, ώστε να αποφασιστεί αν ο παίκτης θα έπρεπε να μπει στο χειρουργείο ή όχι. Τελικά, η λύση που προκρίθηκε ήταν να ακολουθήσει φαρμακευτική αγωγή για την αντιμετώπιση του προβλήματος, η οποία εξελίχθηκε πολύ καλά και ήδη ο παίκτης μετρά αντίστροφα για την επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους.

Ο Πέτγουεϊ μπήκε στις τελευταίες προπονήσεις της ομάδας, ακολουθώντας το κομμάτι του προγράμματος που περιελάμβανε ασκήσεις χωρίς σωματική επαφή και ήδη τα πρώτα δείγματα είναι ενθαρρυντικά. Τις επόμενες ημέρες θα δοκιμάσει να προπονηθεί κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα και, όπως όλα δείχνουν, η επιστροφή του είναι θέμα ολίγων ημερών. Οι πιθανότητες να προλάβει να αγωνιστεί πριν το τέλος του πρώτου γύρου της Ευρωλίγκα είναι αυξημένες, γεγονός που μπορεί να κάνει αισιόδοξο τον προπονητή της ομάδας, Γιώργο Μπαρτζώκα, ότι η παρουσία του στο δεύτερο μισό της πιο κρίσιμης φάσης της διοργάνωσης θα ενισχύσει την ήδη πονεμένη του γραμμή των ψηλών. 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.