Η FIBA περιμένει να δει την Παυλοπούλου στα προκριματικά της Ευρωλίγκα

Written by  Οκτ 20, 2020

Οι Ελληνίδες αθλήτριες συνεχίζουν να ξεχωρίζουν εκτός των συνόρων "αναγκάζοντας" τη FIBA, να έχει στραμμένο το βλέμμα της επάνω τους. Σε λίγες ημέρες οι ομάδες "ρίχνονται" στη μάχη των προκριματικών της Ευρωλίγκα και ένα από τα πρόσωπα που ξεχωρίζει είναι η Πηνελόπη Παυλοπούλου, που θα αγωνιστεί με τη φανέλα της Σέπσι από τη Ρουμανία. Την Ελληνίδα ξεχώρισε η FIBA, μαζί με τις Sonja Vasic (Spar Girona), Clarissa Dos Santos (Izmit Belediyespor),  Kristine Vitola (Aluinvent DVTK Miskolc), Erica Wheeler (Izmit Belediyespor) και  Chelsea Gray (Spar Girona).



Αναλυτικά το δημοσίευμα για την Πηνελόπη Παυλοπούλου:

Με τα δύο τελευταία πολύτιμα εισιτήρια για την EuroLeague να αναζητούν κάτοχο, ποιές είναι οι παίκτριες που θα κάνουν τη διαφορά με τις ομάδες τους στα προκριματικά;

Προγραμματισμένη για τις 28 Οκτωβρίου στο Izmit, η "φούσκα" των προκριματικών, όπου η Aluinvent DVTK Miskolc από την Ουγγαρία, θα αντιμετωπίσει την οικοδέσποινα του τουρνουά Izmit Belediyespor, ενώ η Spar Girona, από την Ισπανία, θα συναντηθεί με την Ρουμάνικη ACS Sepsi. Υπάρχουν μερικές παίκτριες που θα μπορούσαν να επηρεάσουν την εξέλιξη με την απόδοση τους και αυτό υπόσχεται να κάνει τη βραδιά συναρπαστική.

Πηνελόπη Παυλοπούλου - ACS Sepsi

Η Ελληνίδα γκαρντ ξέρει πώς είναι να είναι το αουτσάιντερ σε αυτόν τον διαγωνισμό από την εποχή της με τον Ολυμπιακό. Εντυπωσίασε πριν από μερικές σεζόν, αλλά έχοντας ζήσει μια πιο ήσυχη χρονιά στο EuroCup Women κατά τη διάρκεια του 2019-20, επέλεξε να προχωρήσει και τώρα βρίσκεται στη Ρουμανία. Η πρώτη της σεζόν εκτός της πατρίδας της θα είναι γεμάτη προκλήσεις, αλλά έχει δείξει με συνέπεια τις ικανότητες της φορώντας τη φανέλα της εθνικής ομάδας της Ελλάδας στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Γυναικών 2021 της FIBA. Η Sepsi θα στηριχτεί πάνω της κόντρα στη Τζιρόνα Εάν παίζει καλά, τότε οι πιθανότητές τους αυξάνονται δραματικά. Έτσι, είτε επιθετικά είτε αμυντικά, ήρθε η ώρα για την Παυλοπούλου να βγει μπροστά και να αποδείξει ότι μπορεί να το κάνει σε αυτό το επίπεδο εναντίον ποιοτικών αντιπάλων.

Πηγή: FIBA

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.