Το μπάσκετ της Β. Ελλάδας στην κοπή πίτας του ΣΕΠΚ Θεσ/κης

Written by  Ιαν 21, 2014

Την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του πραγματοποίησε το βράδι της Κυριακής στο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ PALACE ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης στην Θεσσαλονίκη, σε μια όμορφη εκδήλωση που τίμησαν πολλές προσωπικότητες από τον χώρο του ελληνικού μπάσκετ και της πολιτικής.

 

Στο περιθώριο της εκδήλωσης, παρουσιαστής της οποίας ήταν ο δημοσιογράφος Γιώργος Τραπεζανίδης, τιμήθηκαν για την προσφορά τους στο μπάσκετ οι Βαγγέλης Σαμαντζής, Δημήτρης Πάππας και Στέλιος Κουκουλεκίδης, ενώ δόθηκαν τιμητικές βραβεύσεις σε όσους προπονητές από την Βόρεια Ελλάδα κατάφεραν να κατακτήσουν τίτλους κατά την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο.

Παρόντες, μεταξύ άλλων, στην εκδήλωση ήταν ο πρώην πρόεδρος του ΣΕΠΚ, πρώην υφυπουργός αθλητισμού και βουλευτής Γιάννης Ιωαννίδης, ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος, Σταύρος Καλαφάτης, ο υφυπουργός Παιδείας Κωνσταντίνος Γκιουλέκας, οι βουλευτίνες Ασημίνα Ξηροτύρη και Σταυρούλα Ξουλίδου, ο περιφερειάρχης Κ. Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, ο αντιπεριφερειάρχης Γιώργος Τσαμασλής, ο εντεταλμένος σύμβουλος της περιφέρειας Κ. Μακεδονίας, Βασίλης Ανατολίτης, ο δήμαρχος Συκεών - Νεάπολης Σίμος Δανιηλίδης, ο πρώην περιφερειάρχης, Παναγιώτης Ψωμιάδης, ο κοσμήτορας των ΤΕΦΑΑ Σπύρος Κέλλης, ο Άγις Κυνηγόπουλος, ο πρόεδρος της ΕΚΑΣΘ Σάββας Λόρτος, ο πρόεδρος της ΕΚΑΣΧ Θανάσης Μάντσιος και ο προπονητής του Άρη Μίλαν Μίνιτς.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.