Και τώρα η Ευρώπη

Written by  Μαρ 12, 2021

Την Agronomia Bucuresti αντιμετώπισε η Σέπσι, για την 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος Ρουμανίας, επικρατώντας με 66-37 και πλέον στρέφει την προσοχή της, στις ευρωπαΪκές της υποχρεώσεις της επόμενης εβδομάδας, για το Eurocup.


Δυναμικό ξεκίνημα, για ακόμα ένα παιχνίδι, από την Σέπσι, που προηγήθηκε με 10-0, διαφορά που θα μπορούσε να είναι και μεγαλύτερη στα πρώτα πέντε λεπτά, αν ήταν πιο προσεκτική στο τελείωμα των επιθέσεων της. Χρειάστηκε να περάσουν λίγο περισσότερα από επτά αγωνιστικά λεπτά, για να σημειώσουν οι φιλοξενούμενες το πρώτο τους καλάθι, κάνοντας το 12-2, για να ολοκληρωθεί η πρώτη περίοδος με 14-4. Οι κυπελλούχες Ρουμανίας είχαν τον έλεγχο, διατήρησαν τη διαφορά σε διψήφιο νούμερο, παρά τα χαμηλά ποσοστά ευστοχίας τους εντός παιδιάς και πήγαν στα αποδυτήρια για το ημίχρονο προηγούμενες 29-13. Στο δεύτερο μισό οι "πράσινες" διαχειρήστηκαν το χρόνο, χωρίς να ανεβάσουν στροφές. Με το τελικό 66-37 η Σέπσι διεύρυνε την αήττητη πορεία της και πλέον στρέφει όλη την προσοχή της, στις ευρωπαΪκές της υποχρεώσεις της επόμενης εβδομάδας, για το Eurocup.

Η Πηνελόπη Παυλοπούλου σε 20:24 λεπτά συμμετοχής σημείωσε 4 πόντους, μάζεψε 4 ριμπάουντ (3 αμυντικά και 1 επιθετικό), ενώ είχε και 5 ασίστ, 3 κλεψίματα και 1 λάθος.

Τα δεκάλεπτα: 14-4, 29-13, 52-25, 66-37

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.