Έτοιμος για νέο σερί με Ηλυσιακό

Written by  Ιαν 27, 2014

Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για τον αποψινό αγώνα με τον Ηλυσιακό, με στόχο την επιστροφή στις νίκες και στο ελληνικό πρωτάθλημα και την ανασύνταξη των δυνάμεων μετά και την νίκη στην Βιτόρια επί της Λαμποράλ Κούτσα.

 

Οι «ερυθρόλευκοι» τερμάτισαν ένα πολύ κακό σερί αρνητικών εμφανίσεων σε Ελλάδα και Ευρώπη με την επιβλητική εμφάνισή τους απέναντι στην ισπανική ομάδα και πλέον, θέλουν να εκμεταλλευτούν το προσεχές διάστημα των επόμενων τριών εβδομάδων όπου θα παίξουν συνεχόμενα παιχνίδια στο ΣΕΦ τόσο σε Ελλάδα όσο και Ευρώπη, ώστε να ανασυνταχθούν, να ξεκουραστούν και να δημιουργήσουν ένα καλό σερί νικών που θα κρατήσουν την ομάδα μέσα στους στόχους της και θα ανεβάσουν και το ηθικό της.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας είδε την ομάδα να βγάζει κανονικά και χωρίς απώλειες το πρόγραμμα της προετοιμασίας για τον αγώνα με τον Ηλυσιακό και θα επιχειρήσει να κάνει μία καλή διαχείριση του υλικού του ξεκουράζοντας παίκτες που έχουν τραβήξει πολύ «κουπί» το τελευταίο διάστημα, αλλά και δίνοντας χρόνο συμμετοχής και στον Τζαμάριο Μουν, ο οποίος αναμένεται να κάνει σήμερα το ντεμπούτο του με την «ερυθρόλευκη» φανέλα.

Ο Αμερικανός αποκτήθηκε για να καλύψει το κενό που είχε δημιουργήσει η απουσία του Μπρεντ Πέτγουεϊ, όμως, έχει δικαίωμα συμμετοχής μόνο στο ελληνικό πρωτάθλημα μέχρι την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου της Ευρωλίγκα. Με την επιστροφή του συμπατριώτη του, ο οποίος στον αγώνα με τη Λαμποράλ έδειξε ότι δεν αντιμετωπίζει πια πρόβλημα στη μέση και πως μπορεί να δώσει σημαντική βοήθεια, η γραμμή των ψηλών του Ολυμπιακού θωρακίζεται εκ νέου και αποκτά πλουραλισμό που τόσο είχε λείψει τα προηγούμενα παιχνίδια.

Στο παιχνίδι με τον Ηλυσιακό αναφέρθηκε και ο γκαρντ του Ολυμπιακού, Μαρντί Κόλινς: «Δεν είναι αλήθεια ότι πλέον για μας τα παιχνίδια στο ελληνικό πρωτάθλημα είναι χωρίς άγχος. Μέσα από κάθε παιχνίδι θέλουμε να γινόμαστε καλύτεροι και να βρεθούμε στο επίπεδο που θέλει ο κόουτς. Ο Ηλυσιακός είναι μια ομάδα που έμαθα πως δίνει τη δική της μάχη και σίγουρα θα έρθει στο γήπεδό μας χωρίς να έχει να χάσει κάτι. Εμείς πρέπει να βελτιωθούμε ακόμα περισσότερο και να προετοιμαστούμε σωστά για τον αγώνα με τη Μάλαγα που ακολουθεί», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.