Επέστρεψε και αποφασίζει ο Λο

Written by  Ιαν 27, 2014

Στην Ελλάδα επέστρεψε ο Έισι Λο, ο οποίος φέρνει όλα τα αποτελέσματα των εξετάσεων και τις προτάσεις του γιατρού του στις ΗΠΑ και θα τις παρουσιάσει στην διοίκηση του Ολυμπιακού προκειμένου να αποφασιστεί ο τρόπος που θα αντιμετωπιστεί ο τραυματισμός του στο γόνατο.

 

Ο Αμερικανός γκαρντ των Πρωταθλητών Ευρώπης μετέβη το προηγούμενο διάστημα στις ΗΠΑ όπου συναντήθηκε με τον γιατρό που εμπιστεύεται, προκειμένου να υποβληθεί σε εξετάσεις και να τον καθοδηγήσει για το πώς να αντιμετωπίσει το πρόβλημά του. Σύμφωνα με τα όσα μέχρι τώρα έχουν ακουστεί, οι επιλογές του είναι δύο και αφορούν είτε την αρθροσκόπηση, που θα τον αφήσει έξω για περίπου δύο μήνες και είναι η λύση που προτείνει η διοίκηση της ομάδας είτε την επέμβαση με βλαστοκύτταρα που θα τον κρατήσει εκτός για περίπου έξι μήνες και αποτελεί την πρόταση του γιατρού του.

Ο Λο θα μεταφέρει τις επόμενες μέρες τις προτάσεις και θα τις συζητήσει με την διοίκηση της ομάδας που θα πρέπει να είναι ενήμερη και προετοιμασμένη για να αντιμετωπίσει κάθε ενδεχόμενο για την απουσία του.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.