Μπαρτζώκας: «Σύμπτωση που επαναλαμβάνεται…»

Written by  Ιαν 27, 2014

Στην λάθος προσέγγιση του αγώνα απέδωσε την κακή εμφάνιση του Ολυμπιακού, ο προπονητής της ομάδας, Γιώργος Μπαρτζώκας, ο οποίος παρ’ όλα αυτά έμεινε ικανοποιημένος από την πρώτη εμφάνιση του Μουν, ενώ έδειξε πως ακόμα δεν έχει κατασταλάξει στο πως θα διαχειριστεί την… πολυπληθή παρουσία που υπάρχει πλέον στη θέση «4».

 

«Για μία ακόμα φορά φάνηκε πως η προσέγγιση του παιχνιδιού που κάναμε ήταν απολύτως λάθος. Είναι μία σύμπτωση που επαναλαμβάνεται άρα δεν είναι πλέον σύμπτωση. Τα παιδιά είχαν ένα δωδεκάωρο ταξίδι το Σάββατο, είχαμε και πολλές μεταβολές στο ρόστερ και μπήκαμε χαλαροί.

Ο Ηλυσιακός, έχοντας δύο πολύ έμπειρους γκαρντ τον Καυκή και τον Χατζή «διάβασε» το ματς και μας πίεσε. Αναγκαστήκαμε να τα δώσουμε όλα για 25 λεπτά με πίεση στην άμυνα και περισσότερη ενέργεια. Έτσι θα είναι μέχρι το τέλος της χρονιάς καθώς όλες οι ομάδες θα παίζουν εδώ για το καλύτερο. Συγχαρητήρια στον Ηλυσιακό», δήλωσε στην αρχική του τοποθέτηση ο προπονητής των «ερυθρολεύκων», ενώ, όπως ήταν φυσικό, αναφέρθηκε και στην πρώτη εμφάνιση του Τζαμάριο Μουν, ο οποίος άφησε καλές υποσχέσεις για τη συνέχεια.

«Ήταν τα πρώτο παιχνίδι όλων των εποχών στην Ευρώπη για τον Μουν. Είναι πολύ ταλαντούχος παίκτης και είναι σημαντικό ότι έπαιξε έτσι έχοντας να κάνει προπόνηση τρεις μέρες. Στρέφουμε τη προσοχή στο πολύ κρίσιμο ματς με τη Μάλαγα».

Ο κ. Μπαρτζώκας ρωτήθηκε και για την περίπτωση του Έισι Λο, ο οποίος επέστρεψε από τις ΗΠΑ και εντός των επόμενων ημερών αναμένεται να ανακοινώσει στην διοίκηση της ομάδας την απόφασή του για το πώς θα αντιμετωπίσει το πρόβλημά του στο γόνατο.

«Είναι καθαρά ιατρικό θέμα. Αν δεν χτύπαγε ο Έισι δεν υπήρχε περίπτωση να κάνουμε αλλαγές. Ήταν από τους πιο σημαντικούς παίκτες για την κατάκτηση της Ευρωλίγκας πέρυσι και εξαιρετικός για τη διατήρηση του κορμού. Εύχομαι να γίνει άμεσα καλά για τον ίδιο, αλλά αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάτι ανακοινώσιμο για την απόφασή του», σχολίασε.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού αναφέρθηκε και στην διαχείριση των παικτών που βρίσκονται στη θέση «4». «Δεν το σκέφτομαι ακόμα γιατί δεν θέλω να χάσουμε τη συγκέντρωση μας Ο Μπρεντ στη Βιτόρια μας πρόσφερε αυτό που μας έλλειπε και νικήσαμε. Δεν έχουμε περιθώριο να σκεφτόμαστε τι θα γίνει στο τέλος. Δυστυχώς έχουμε δύο ομάδες στο πρωτάθλημα και την Ευρωλίγκα. Θα βαδίσουμε έτσι μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου και βλέπουμε», εξήγησε.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.