Οι Αρχάνες έγιναν το «σπίτι» του «Her World, Her Rules»

Written by  Δεκ 08, 2021

Το «Her World, Her Rules» φιλοξενήθηκε στις Αρχάνες, στην Κρήτη και το 2ο Δημοτικό Σχολείο έγινε μια αγκαλιά για το μπάσκετ και το πρόγραμμα της FIBA, το οποίος πραγματοποιείται με τη συνεργασία της ΕΟΚ και έχει ως σκοπό να φέρει τα κορίτσια πιο κοντά στην πορτοκαλί μπάλα.

Συνολικά 52 κορίτσια γνώρισαν το μπάσκετ καλύτερα, έπαιξαν και διασκέδασαν μαθαίνοντας. Παράλληλα, «έτρεξε» και το πρόγραμμα «Τρίποντα στα Σχολεία» με τη συμμετοχή 57 αγοριών.

Συμμετείχαν οι ομοσπονδιακοί προπονητής, Πετράκης Μιχάλης, Σιαμαντούρα Γιασεμή, οι προπονητές Κανιτάκη Αιμιλία, Τούσας Θωμάς και ακόμη οι Κανάκης Μιχάλης, Γενικός Γραμματέας ΕΚΑΣΚ , Λαπίδης Αντώνιος, Εκπρόσωπος ΕΚΑΣΚ. Οι δραστηριότητες έγιναν με σεβασμό των υγειονομικών πρωτοκόλλων υπό την εποπτεία του Διευθύντή του 2ου Δ.Σ. Αρχανών, Παραδεισανού Κωνσταντίνου

Οι εκπρόσωποι της ΕΟΚ ήταν, η για πολλά χρόνια πρώην αρχηγός της Εθνικής Γυναικών Δήμητρα Καλέντζου και ο συντονιστής του προγράμματος Θωμάς Χαρμπαλής. Το πρόγραμμα περιλάμβανε ελεύθερο παιχνίδι μπάσκετ (3Χ3), ψυχοκινητικά παιχνίδια και αθλητικές πρακτικές δραστηριότητες εξοικείωσης με το παιχνίδι του μπάσκετ (ντρίπλα, πάσα, σουτ, άμυνα, ριμπάουντ).

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.