Τουρνουά Παίδων υπό την αιγίδα της ΕΟΚ

Written by  Δεκ 24, 2021

Τουρνουά Παίδων θα διεξαχθούν το επόμενο διάστημα υπό την αιγίδα της ΕΟΚ. Τα τουρνουά διοργανώνονται στην Αθήνα, στη Θεσσαλονίκη, στην Πάτρα, στην Κρήτη, στη Λάρισα, στις Σέρρες, στην Ξάνθη και στην Καβάλα.

Αναλυτικά:

Στην Κρήτη 27-29 Δεκεμβρίου, διοργανωτής του τουρνουά θα είναι η ΕΚΑΣΚ και οι αγώνες θα γίνουν στο Κλειστό Γυμναστήριο Ηρακλείου στα «Δύο Αοράκια», στο ΚΓ Αλικαρνασσού και στο Λίντο. Παίρνουν μέρος οι ομάδες Ανδρογεας, Ολυμπιακός. ΟΦΗ 1, ΓΑΣ Μεσσαρά, Άσκηση, Ηρόδοτος, Ηράκλειο, Περιστέρι, ΑΣΑ Αναγέννηση, Αμπελόκηποι, ΑΟΚ Ιεράπετρα, Περιστέρι 2, ΟΦΗ 2.

Στις Σέρρες 27-29 Δεκεμβρίου το τουρνουά Παίδων/Παμπαίδων διοργανώνει ο Πανσερραϊκός, οι αγώνες θα γίνουν στο ΚΓ Ομόνοιας και παίρνουν μέρος ο Πανσερραϊκός, ο Ορφέας Νέου Σκοπού, η Αθλητική Ακαδημία Λευκώνα, ο Βισάλτης Νιγρίτας, ο ΓΣ Σερρών (Παμπαίδων), οι Ίκαροι Σερρών (Παμπαίδων), η ΑΕ Σερρών (Παμπαίδων, το Ρούπελ/Ηράκλεια (Παμπαίδων).

Στην Ξάνθη στο διάστημα 27-29 Δεκεμβρίου το τουρνουά θα φιλοξενηθεί στο ΚΓ «Χριστίνα Χριστοδούλου». θα πάρουν μέρος οι Αρίων Ξάνθης, Ασπίς Ξάνθης, Κομοτηνή, Λεύκιππος Ξάνθης και συνδιοργανωτές είναι ο Αρίων, η Ασπίδα και ο Λεύκιππος.

Στην Καβάλα το τουρνουά θα διεξαχθεί 27-29 Δεκεμβρίου και θα πάρουν μέρος οι Ελευθερούπολη, ΚΟ Απόλλων Δράμας, ΜΠΑΣ Αγ. Βαρβάρα, Αστέρας Καβάλας, ΕΚ Καβάλας, ΚΑΟ Δράμας. Συνδιοργανωτές είναι οι Αστέρας Καβάλας, ΕΚ Καβάλας και ΜΠΑΣ Αγ. Βαρβάρα.

Στη Θεσσαλονίκη 27-28 Δεκεμβρίου, στο τουρνουά «Άγης Κυνηγόπουλος», θα πάρουν μέρους 62 παιδιά (παμπαίδες) που έχουν επιλεγεί από τους περιφερειακούς προπονητές και θα χωριστούν σε ομάδες.

Στην Αθήνα 3-5 Ιανουαρίου διοργανωτής τουρνουά θα είναι η ΕΣΚΑ και οι αγώνες θα γίνουν στα γήπεδα Πετρούπολης και Παπάγου. Συμμετέχουν στον 1ο Όμιλο που θα φιλοξενηθεί στον Παπάγοου οι ΓΣ Γλυκών Νερών, Παγκράτι, Αμύντας, ΕΦΑΟΖ, Ολυμπιάς Παπάγου και ΑΣ Κολλεγίου Ντερή και στον 2ο Όμιλο που θα φιλοξενηθεί στην Πετρούπολη οι Ακαδημία Ανάπτυξης, Δάφνη Δαφνίου, Αγ. Νικολάου Παλλήνης, Πανερυθραϊκός, Άρης Πετρούπολης

Το τουρνουά στην Πάτρα θα φιλοξενηθεί στο Promitheas Park θα διεξαχθεί 3-6 Ιανουαρίου και διοργανώεται από τον Προμηθέα Πάτρας. Παίρνουν μέρος οι Παναθηναϊκός, Άρης, ΠΑΟΚ, Πανιώνιος, Περιστέρι, Ηρακλής, Εκπαιδευτήρια Μαντουλίδη, Δούκας, ΠΑΣ Γιάννινα, Κεραυνός Λάρισας, Κρόνος Αγίου Δημητρίου, Ακαδημία Λευκώνα και Ναυσίθοος Κέρκυρας, Προμηθέας 2014, Προμηθέας Πάτρας.

Στη Λάρισα 3-5 Ιανουαρίου, το οποίο διοργανώνεται από τον Σπάρτακο Λάρισας και οι αγώνες θα γίνουν στο ΚΓ Λάρισας. Θα πάρουνε μέρος ο Σπάρτακος Λάρισας, ο Ίκαρος Νεάπολης Λάρισας, η Ακαδημία Αθλημάτων Λάρισας, ο Αιολικός Βόλου, η Νίκη Βόλου, ο Δαναός Τρικάλων και η Ακαδημία Φούντας Τρικάλων.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.