Έτοιμος ο Πρίντεζης για Εφές

Written by  Φεβ 13, 2014

Με τον κόσμο στο πλευρό του και χωρίς σημαντικά αγωνιστικά προβλήματα, αφού και ο Γιώργος Πρίντεζης θα βρίσκεται κανονικά στην αποστολή, ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Αναντολού Εφές για την έκτη αγωνιστική του Top 16 της Ευρωλίγκα με στόχο τη νίκη που θα διευρύνει το νικηφόρο του σερί.

 

Ο διεθνής πάουερ φόργουορντ των Πρωταθλητών Ευρώπης ταλαιπωρείται από οξεία αμυγδαλίτιδα, με αποτέλεσμα να ανεβάσει υψηλό πυρετό και να αναγκαστεί να μπει στο νοσοκομείο προκειμένου να του χορηγηθεί ειδική αγωγή. Έπειτα από αυτό, τέθηκε κανονικά στην διάθεση του προπονητή του, ο οποίος, όπως ανακοίνωσε και στη συνέντευξη Τύπου, θα του δώσει χρόνο συμμετοχής δεδομένης και της επιθυμίας του παίκτη να αγωνιστεί.

Στην αποστολή θα είναι κανονικά και ο Μπρεντ Πέτγουεϊ, ο οποίος προς το παρόν έχει δικαίωμα συμμετοχής μόνο στην Ευρωλίγκα, ενώ αντίθετα, ο Τζαμάριο Μουν θα περιμένει ακόμα δύο αγωνιστικές για να μπορέσει να αγωνιστεί στο Top16. Εκτός αποστολής έμεινε και ο Ιωάννης Παπαπέτρου, ο οποίος δεν έχει ξεπεράσει ακόμα τις ενοχλήσεις στον ώμο του.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα κυνηγήσουν τη νίκη για να συνεχίσουν το σερί τους, αλλά και να πάνε με την καλύτερη δυνατό ψυχολογία στο μεγάλο ντέρμπι της επόμενης εβδομάδας στο ΟΑΚΑ απέναντι στον Παναθηναϊκό στην ολοκλήρωση του πρώτου γύρου του Top 16.

 Η τουρκική ομάδα μόνο εύκολη δεν είναι και αυτό επεσήμανε και ο Γιώργος Μπαρτζώκας στην συνέντευξη Τύπου πριν από τον αγώνα. Οι Πρωταθλητές Ευρώπης θα προσπαθήσουν να κάνουν το παιχνίδι τους και να τρέξουν στον αιφνιδιασμό και να αποφύγουν τις παγίδες που θα προσπαθήσει να τους βάλει η ομάδα του Βαγγέλη Αγγέλου.

Παράλληλα, ο προπονητής του Ολυμπιακού διέψευσε κατηγορηματικά τα δημοσιεύματα που θέλουν τους «ερυθρόλευκους» να βγαίνουν στην αγορά για μεταγραφική ενίσχυση, υποστηρίζοντας για πολλοστή φορά πως είναι ικανοποιημένος με το υπάρχον ρόστερ. 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.