Η επιβράβευση του 3x3

Written by  Σεπ 22, 2022

Το ενδιαφέρον για την ανάπτυξη του 3×3 που έδειξε η ΕΟΚ τον τελευταίο χρόνο, έφερε και μια ιδιαίτερη επιβράβευση. Η Ελλάδα θα μπορέσει να στείλει μέσα από το 3x3GR National Tour δύο ομάδες και όχι μία στο World Tour που θα διεξαχθεί στο Παρίσι!

Η FIBA επιβράβευσε με αυτόν τον τρόπο την προσπάθεια της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης για την ανάπτυξη και προβολή του 3×3, κάτι που είχε θέσει ως στόχο από την πρώτη στιγμή η διοίκηση, ορίζοντάς το ως έναν από τους πυλώνες του νέου της προγράμματος.

Το Quest Tour που διεξάγεται στη χώρα μας είναι το μοναδικό που θα «στείλει» δύο ομάδες στο Παρίσι. Η μία θα είναι αυτή που θα κατακτήσει την κορυφή στην τελική φάση του 3x3GR National Tour που θα φιλοξενηθεί στην Πλατεία Συντάγματος (23-25/9). Η δεύτερη ομάδα είναι η Rising Stars, καθώς είναι πρώτη στην κατάταξη του 3x3GR National Tour. Έχει πάρει μέρος σε πέντε τουρνουά και έχει κατακτήσει αυτά που έγιναν σε Φυλή, Ραφήνα και Ελληνικό. Η ομάδα αποτελείται από τους Άρη Παραδεισά, Μάριο Δόξα και Παύλο Παπαμιχαήλ.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.