Θέλει νίκη στην Πόλη με το μυαλό και στο… Μιλάνο

Written by  Φεβ 28, 2014

Την πρόκληση να παραμείνει ζωντανός στην διεκδίκηση της δεύτερης θέσης του ομίλου του θα διεκδικήσει ο Ολυμπιακός που απέναντι στην φορμαρισμένη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ στην Κωνσταντινούπολη αναζητά τη νίκη που θα τον φέρει ένα βήμα πιο κοντά στον στόχο του.

 

Οι «ερυθρόλευκοι» είναι υποχρεωμένοι να κυνηγήσουν τη νίκη και για έναν επιπλέον λόγο, αφού με τη νίκη της επί του Παναθηναϊκού η Αρμάνι Μιλάνο απέκτησε σοβαρό πλεονέκτημα και με δεδομένη την βαριά τους ήττα στον πρώτο γύρο και την αναμέτρηση με τους Ιταλούς στο ΣΕΦ να ακολουθεί, οι Πρωταθλητές Ευρώπης δεν έχουν άλλη επιλογή αν θέλουν να μην μπουν και οι ίδιοι σε περιπέτειες ακόμα και για την πρόκριση στον επόμενο γύρο.

Η εκτός έδρας νίκη της Μάλαγα επί της Λαμποράλ Κούτσα την έβαλε επίσης στο παιχνίδι της πρόκρισης με συνέπεια κάθε αρνητικό αποτέλεσμα από δω και πέρα να είναι πιθανά και μοιραίο. Οι παίκτες και το τεχνικό τιμ του Ολυμπιακού γνωρίζουν τις ιδιαιτερότητες της αναμέτρησης, ειδικά όταν έχουν απέναντί τους μια φορμαρισμένη ομάδα με μια από τις πιο καυτές έδρες της Ευρώπης που θέλει οπωσδήποτε τη νίκη και το μόνο που απομένει είναι να δούμε αν θα έχουν το καθαρό μυαλό να ανταπεξέλθουν στις δυσκολίες του αγώνα.

Ο Βασίλης Σπανούλης που δεν προπονήθηκε πριν την αναχώρηση της ομάδας για την Πόλη, θα τεθεί κανονικά στη διάθεση του προπονητή του, όπως και ο Στράτος Περπέρογλου, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε. Στη διάθεση του Γιώργου Μπαρτζώκα θα είναι και ο Τζαμάριο Μουν, ο οποίος θα κάνει το ντεμπούτο του στην Ευρωλίγκα και αναμένεται να κληθεί να δώσει πολλές μάχες κάτω από τη ρακέτα.

Το ζητούμενο είναι η νίκη που θα φέρει τους Πρωταθλητές Ευρώπης στο 5-3 στον όμιλό τους και θα τους δώσει τη δυνατότητα να πάρουν κεφάλι την ερχόμενη εβδομάδα, καθώς υποδέχονται στο κατάμεστο, όπως αναμένεται ΣΕΦ την μεγάλη έκπληξη του Top 16 Αρμάνι Μιλάνο. 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.