Μπάσκετ στην καρδιά της Θεσσαλονίκης

Written by  Ιουν 08, 2023

Μπάσκετ και Θεσσαλονίκη είναι έννοιες που συμβαδίζουν από τα πρώτα χρόνια της παρουσίας του αθλήματος στη χώρα μας και η πόλη αγκαλιάζει από τη γέννησή του με ξεχωριστή θέρμη και το 3×3. Η περσινή εκδήλωση στην πλατεία Αριστοτέλους είχε ξεχωριστή επιτυχία και το ίδιο αναμένεται με το 2º 3×3 Master Series με μεγάλο χορηγό τον ΟΠΑΠ.

Η πλατεία που αποτελεί σημείο αναφοράς για τη Θεσσαλονίκη θα φιλοξενήσει τους αγώνες στις 10 και 11 Ιουνίου, σε ένα ραντεβού στο οποίο θα δώσουν το «παρών» ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης και ο Όμηρος Νετζήπογλου. Ένας παίκτης που έχει γράψει ιστορία στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ και ένας εκπρόσωπος της νέας γενιάς που αρχίζει να χαράζει τη δική του πορεία θα είναι εκεί για να μοιράσουν και υπογεγραμμένα δώρα στους νικητές του διαγωνισμού τριπόντων

Μπάσκετ, μουσική, ξεχωριστή ατμόσφαιρα… Σας περιμένουμε στην Πλατεία Αριστοτέλους!

Η συνέχεια

Καβάλα, 30/6-1/7

Αθήνα, 22-23/7

Βόλος, 29-30/7

Το 3×3 Master Series έχει ενταχθεί στην κατηγορία FIBA Quest, εξασφαλίζοντας τη συμμετοχή στο FIBA 3×3 World Tour στη Κωστάντζα της Ρουμανίας (9-10/9) για τη νικήτρια ομάδα της σειράς στην κατηγορία Men+18. O μεγάλος τελικός, 3×3 ΟΠΑΠ Master Series Finals θα διεξαχθεί τον Αύγουστο 2023 και μέσα από αυτό θα αναδειχθεί η ομάδα που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο FIBA 3×3 World Tour.

Την απευθείας συμμετοχή τους στον Μεγάλο Τελικό 3×3 ΟΠΑΠ Master Series Finals θα εξασφαλίσουν οι νικήτριες ομάδες των εξής κατηγοριών μέσα από τα πέντε τουρνουά (Χανιά – Θεσσαλονίκη – Καβάλα – Αθήνα– Βόλος):

Men +18

Men U18

Women +18

Women U18

Οι ομάδες που θα τερματίσουν στη δεύτερη θέση θα έχουν τη δυνατότητα να διεκδικήσουν τη συμμετοχή τους στον Μεγάλο Τελικό σε μια προκριματική φάση που θα διεξαχθεί το ίδιο Σαββατοκύριακο που θα διεξαχθεί ο Μεγάλος τελικός.

Πηγή και φωτό: basket.gr

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.