Δέκα χρόνια Olympia Basketball Camp

Written by  Μάι 17, 2014

Για δέκατη συνεχή χρονιά, το Olympia Basketball Camp ετοιμάζεται να υποδεχθεί εκατοντάδες παιδιά που θα διδαχθούν τα μυστικά του μπάσκετ από ειδικούς του αθλήματος και θα ζήσουν από κοντά την εμπειρία της πραγματικής προπόνησης. Το καμπ θα ανοίξει τις πύλες του στις 29 Ιουνίου.

 

Το Olympia Basketball Camp αποτελεί ένα από τα κορυφαία καλοκαιρινά προπονητικά καμπ καλαθοσφαίρισης και στην δεκαετία που προηγήθηκε, περισσότερα από 2.500 παιδιά μυήθηκαν στα μυστικά του αθλήματος, βίωσαν την μαγεία της προπόνησης και έζησαν στιγμές ξεγνοιασιάς και διασκέδασης μαζί με καινούριους φίλους.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει το κορυφαίο πρόγραμμα ατομικής  τεχνικής των ΗΠΑ, Drillz and Skillz, τα πρότυπα εξειδικευμένα προπονητικά προγράμματα,

Advanced Playmaker Camp, Attack and Counter Clinic και το ολοκαίνουργιο Advanced Skillz and athletes performance, καθώς και μοναδικά ελληνικά εξειδικευμένα προπονητικά προγράμματα, τα οποία θα χαρίσουν στα παιδιά μια μοναδική εμπειρία προπόνησης πάνω στο αγαπημένο άθλημα του μπάσκετ.

Το Olympia Basketball Camp ξεκινά στις 29 Ιουνίου, ενώ οι αθλητές που θα συμμετάσχουν θα φιλοξενηθούν στο Superior Olympic Village Hotel. Οι εγγραφές έχουν ήδη ξεκινήσει και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν πληροφορίες στον διαδικτυακό τόπο  www.obc.gr  και στο τηλ . 210.9913860 . 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.