Αγγελόπουλοι: «Κανένας παίκτης στην Εθνική, άρρωστος Παναθηναϊκός ο Βασιλακόπουλος»

Written by  Ιουν 02, 2014

Αποφασισμένοι να τραβήξουν την κόντρα με την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης στα άκρα εμφανίστηκαν οι πρόεδροι της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, οι οποίοι καταφέρθηκαν με βαριές εκφράσεις κατά της διαιτησίας και του Γιώργου Βασιλακόπουλου, ενώ ανακοίνωσαν την απόφασή τους κανένας από τους παίκτες της ομάδας να μην συμμετάσχει στην Εθνική.

 

Αρχικά μίλησε ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ο οποίος δήλωσε: «Η κατάσταση στην Ελλάδα με τη διαιτησία είναι αηδιαστική. Δεν πάει άλλο. Είμαστε αηδιασμένοι κι εγώ και ο Παναγιώτης και όλη η ομάδα με αυτά που είδαμε σήμερα. Πιστεύω ότι αυτοί οι άνθρωποι είναι άρρωστοι. Έχουν ξεπεράσει και έχουν κάνει τα πάντα. Οι κύριοι Βασιλακόπουλος, Ζαβλανός και Κορομηλάς έχουν καταστρέψει το ελληνικό μπάσκετ και νομίζω ότι δεν αλλάζει αυτή η κατάσταση».

Στη συνέχεια, τον λόγο πήρε ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος, ο οποίος ανέφερε: «Από το 2009 είμαστε στις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης, έχουμε Πρωταθλήματα Ευρώπης στην Ελλάδα και εδώ πέρα πρέπει αν νικήσουμε τον Καρακατσούνη και τον Παναγιώτου οι οποίοι είναι ίδιοι διαιτητές που ήταν και στον πρώτο τελικό πέρσι. Ήρθαν και σήμερα σε διατεταγμένη υπηρεσία για να κάνουν το παν για την ομαδάρα τον Παναθηναϊκό να κερδίσει. Αυτή είναι η κατάσταση που βιώνουμε στην Ελλάδα. Θα πάμε να παίξουμε το πέμπτο παιχνίδι μέσα στη σαπίλα των κληρώσεων της ΕΟΚ και της ΚΕΔ που είναι το ίδιο πράγμα, του Βασιλακόπουλου και του Ζαβλανού. Από εκεί και πέρα θα πάμε να παλέψουμε την Τετάρτη».

Σε ερώτηση σχετικά με το αν πρόκειται να αντιδράσουν με κάποιον τρόπο και το αν προτίθενται να διατηρήσουν αυτή τη διαφορετική στάση που έχουν μέχρι τώρα προκειμένου να αλλάξει η κατάσταση, ο Γιώργος Αγγελόπουλος, εμφανώς εκνευρισμένος απάντησε: «Επειδή υπάρχουν πολλές κάμερες εδώ, θα απαντούσα αλλιώς, αλλά η κατάσταση την έχετε δει πως είναι. Τα βλέπετε; Είδατε τι έγινε σήμερα; Τι να αντιδράσουμε;»

Παναγιώτης Αγγελόπουλος: «Τα έχουμε πει χρόνια τώρα, αυτά είναι γνωστά.

Γιώργος Αγγελόπουλος: «Οι άνθρωποι είναι άρρωστοι. Ο κ. Βασιλακόπουλος έχει πρόβλημα. Είναι άρρωστος Παναθηναϊκός. Έχει θέματα, τι να κάνουμε τώρα. Κάνει παρεμβάσεις για παίκτες του Ολυμπιακού στην Εθνική, θέλει να αλλάξει τον πρόεδρο του ΕΣΑΚΕ. Νομίζει ότι το μπάσκετ του ανήκει. Ε, δεν του ανήκει του Βασιλακόπουλου ούτε η Εθνική Ομάδα ούτε το ελληνικό μπάσκετ. Ο άνθρωπος έχει θέμα. Δε μπορούμε να πούμε τίποτα άλλο»

Σε ερώτηση δε, αν αυτό είναι μια πιο σκληρή στάση του Ολυμπιακού όσον αφορά στην Εθνική Ομάδα, ο Γιώργος Αγγελόπουλος απάντησε: «Μην τα μπλέκετε τα πράγματα με την Εθνική Ομάδα. Ο Ολυμπιακός έχει δέκα διεθνείς, έχει δύο ευρωπαϊκά, έχει την καλύτερη ομάδα, δεν τον σέβονται. Η Εθνική είναι ανεξάρτητο θέμα. Αυτό που είναι να γίνει, θα γίνει βάση του νόμου. Και δεν θα πάει κανένας παίκτης στην Εθνική, για να μην μπερδεύεστε, δεν έχει καμία σχέση, απλά δεν πάει κανένας παίκτης. Τέλος αυτό».

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.