Αποχαιρέτισε και πάει Εφές ο Περπέρογλου

Written by  Ιουν 18, 2014

Στην Αναντολού Εφές του Ντούσα ν  Ίβκοβιτς θα συνεχίσει την καριέρα του , όπως αναμενόταν ο Στράτος Περπέρογλου, καθώς η συμφωνία που είχε γίνει γνωστή εδώ και μέρες επισημοποιήθηκε με τις δύο πλευρές να υπογράφουν συμβόλαιο συνεργασίας για τα επόμενα δύο χρόνια.

Ο διεθνής φόργουορντ είχε μια πρώτη συνάντηση με την διοίκηση των «ερυθρολεύκων» για την ανανέωση της συνεργασίας τους, ωστόσο, η οικονομική προσφορά από την τουρκική ομάδα ήταν πολύ καλύτερη, με αποτέλεμα ο παίκτης να αποφασίσεινα συνχίσει εκεί την καριέρα του. Ο ίδιος ε ανακοίνωσή τουπου αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ Ολυμπιακός, αποχαιρέτησε τους φίλους της ομάδας και ευχαρίστησε την διοίκηση για την μέχρι σήμερα συνεργασία τους.

Η δήλωση του Στράτου Περπέρογλου:

 «Πέρασα δυο υπέροχα χρόνια στον Ολυμπιακό και γι’ αυτό νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω τη διοίκηση, τους προπονητές μου, τους συμπαίκτες μου, τα μέλη της ομάδας και τον κόσμο του Ολυμπιακού. Σ’ αυτά τα δυο χρόνια ζήσαμε χαρές αλλά και λύπες. Πετύχαμε πολλά σημαντικά, αλλά αφήσαμε και κάποια πράγματα μισοτελειωμένα.

Ευχαριστώ πολύ τους αδερφούς Αγγελόπουλους για τη στάση τους και το μεγάλο ενδιαφέρον που έδειξαν για να συνεχίσω στην ομάδα. Αναγνωρίζω ότι τηρουμένων των συνθηκών έκαναν πραγματικά την υπέρβαση και έδειξαν ως το τέλος πόσο πολύ με ήθελαν στον Ολυμπιακό.

Πιστεύω όμως ότι όλοι θα κατανοήσουν ότι  η απόφασή μου να αγωνιστώ σε μια ομάδα του εξωτερικού κάτω  από διαφορετικές συνθήκες ήταν για μένα και την οικογένειά μου η καλύτερη δυνατή επιλογή.

Στράτος Περπέρογλου»

Πηγή:  olympiacosbc.gr 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.