Τέλος από τον Ολυμπιακό οι Λο και Μπέγκιτς

Written by  Ιουν 30, 2014

Παρελθόν αποτελούν για τον Ολυμπιακό οΈισι Λο και ο Μίρζα Μπέγκιτς, αφού η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ αποφάσισε να μην ενεργοποιήσει τον όρο για τη νανανέωση των συμβολαίων τους.

Ο Αμερικανός που είχε εξαιρετική συμβολή στην κατάκτηση των δύο συνεχόμενων τίτλων Πρωταθλητή Ευρώπης για τον Ολυμπιακό, επέστρεψε πριν από λίγες μέρες στην Ελλάδα προκειμένου να υποβληθεί σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί η κατάσταση του τραυματισμένου του γονάτου. Κι αν ο ίδιος δήλωνε καλά, τα αποτελέσματα των εξετάσεων δεν τον δικαίωσαν και έτσι, το «διαζύγιο» με την ομάδα ήταν αναπόφευκτο.

Ο Ολυμπιακός δεν ενεργοποίησε τον όρο του συμβολαίου για την ανανέωση της συνεργασίας τους και με μια σύντομη ανακοίνωση αποχαιρέτισε τον Αμερικανό, ευχαριστώντας τον, παράλληλα, για τη συμβολή του στις μεγάλες επιτυχίες του συλλόγου. Ο Λο μένει πια ελεύθερος να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, ενώ οι «ερυθρόλευκοι» θα του καταβάλλουν, σύμφωνα με τους όρους του συμβολαίου, ένα μικρό ποσό ως αποζημίωση.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός:

«Καλή συνέχεια Έισι…

Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ έκανε χρήση του όρου που είχε στο συμβόλαιό της με τον Έισι Λο και προχώρησε στην αποδέσμευση του Αμερικανού γκαρντ.

Η συμβολή του Λο στη μεγάλη επιτυχία της κατάκτησης της κορυφής της Ευρώπης για δυο συνεχόμενες σεζόν ήταν τεράστια. Η οικογένεια του Ολυμπιακού θέλει να ευχαριστήσει τον Έισι για όσα πρόσφερε στην ομάδα και να του ευχηθεί να έχει υγεία και καλή συνέχεια στην καριέρα του».¨

Λίγες ώρες αργότερα, έγινε γνωστή και η αποδέσμευση του Μίρζα Μπέγκιτς, σενάριο που ήταν αναμενόμενο, αφού ο Σλοβένος δεν ικανοποίησε με την απόδοσή του και πέρασε σχεδόν το δεύτερο μισό της σεζόν παραγκωνισμένος. Η ΚΑΕ Ολυμπιακός έκανε χρήση του όρου για την μη ανανέωση της συνεργασίας τους και αποδέσμευσε τον παίκτη.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός:

«Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ έκανε χρήση του όρου που είχε στο συμβόλαιό της με τον Μίρζα Μπέγκιτς και προχώρησε στην αποδέσμευση του Σλοβένου σέντερ».

Πηγή:redplanet.gr

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.