«Ναυάγιο» με Ντιλέινι, στροφή σε Μπράουν-Τζέρελς

Written by  Ιουλ 02, 2014

Στροφή σε εναλλακτικές λύσεις στα γκαρντ κάνει ο Ολυμπιακός, μετά το «ναυάγιο» με την περίπτωση του Μάλκολμ Ντιλέινι που κατέληξε στην Λοκομοτίβ Κουμπάν, με τους «ερυθρόλευκους» να φέρονται να εξετάζουν πλέον σοβαρά τις περιπτώσεις των Κάρλον Μπράουν και Κέρτις Τζέρελς.

 

Ο Ολυμπιακός είχε συμφωνήσει σχεδόν σε όλα με τον Αμερικανό γκαρντ με το ποσό που βγήκε στη δημοσιότητα να έφτανε τα 1,7 εκατομμύρια δολάρια για διετές συμβόλαιο, ωστόσο, το μπάσιμο της ρωσικής ομάδας που προσέφερε το ποσό των 2,5 εκατομμυρίων για την ίδια χρονική διάρκεια, ήταν αυτό που οδήγησε τον παίκτη να προτιμήσει την Λοκομοτίβ, αγνοώντας το δέλεαρ να αγωνιστεί στην Ευρωλίγκα.

Μετά από αυτή την εξέλιξη, οι «ερυθρόλευκοι» είναι αναγκασμένοι να εξετάσουν άλλες περιπτώσεις με αυτές των  Κάρλον Μπράουν και Κέρτις Τζέρελς να μπαίνουν σε προτεραιότητα. Αμφότερες οι περιπτώσεις είναι εξαιρετικά δύσκολες, καθώς και οι δύο προέρχονται από καλές χρονιές με Χαποέλ Τελ Αβίβ και Αρμάνι Μιλάνο αντίστοιχα, ενώ ήδη αποτελούν στόχους ομάδων με πολύ υψηλότερο διαθέσιμο μπάτζετ, ωστόσο, η διοίκηση των Πειραιωτών εμφανίζεται διατεθειμένη να κάνει όποιες ενέργειες απαιτούνται ώστε να στελεχωθε΄ιτο ρόστερ με την καλύτερη δυνατή επιλογή.

Προς αυτή την κατεύθυνση δεν θα πρέπει να αποκλειστεί και η πιθανότητα να αποκτηθεί και κάποιο όνομα που δεν έχει ακουστεί ακόμα, αλλά γίνονται επαφές με άκρα μυστικότητα, ενώ σχεδόν απίθανο είναι οι «ερυθρόλευκοι» να ασχοληθούν με περιπτώσεις όπως αυτές του ΜακΚάλεμπ που έμεινε ελεύθερος από την Φενέρ ή του γνωστού και με επιτυχημένη θητεία στον Πειραιά, Τζαμόν Γκόρντον.

Παράλληλα, τις προσεχείς ημέρες αναμένεται να γίνει και νέο ραντεβού με τον Βαγγέλη Μάντζαρη σχετικά με την ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών, με τις πιθανότητες θετικής εξέλιξης της υπόθεσης να είναι μοιρασμένες. Το σχεδόν βέβαιο είναι πως η διοίκηση της ΚΑΕ Ολυμπιακός που θέλει πολύ να κρατήσει τον παίκτη στο λιμάνι θα προχωρήσει σε μία ακόμα αύξηση των προτεινόμενων αποδοχών, αναμένοντας από τον διεθνή γκαρντ να ρίξει και τις δικές του απαιτήσεις, ώστε να γεφυρωθεί το διόλου ευκαταφρόνητο χάσμα που προέκυψε μετά την πρώτη συνάντηση. Εν συνεχεία, σειρά θα πάρουν και οι περιπτώσεις των ανανεώσεων των Πρίντεζη και Σλούκα.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.