Στον πάγκο ο Ντάρντεν, με ένεση ο Πέτγουεϊ

Written by  Οκτ 31, 2014

Με τον Τρεμέλ Ντάρντεν στην αποστολή για ψυχολογικούς λόγους και τον Μπρεντ Πέτγουεϊ να χρειάζεται ένεση για να παίξει, ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει απόψε την Νεπτούνας στη Λιθουανία με στόχο την τρίτη του νίκη σε ισάριθμους αγώνες στον Δ’ Όμιλο της Ευρωλίγκα.

 

Οι «ερυθρόλευκοι» θα αγωνιστούν για μία ακόμα φορά με πολλά προβλήματα τραυματισμών, αφου παραμένουν οι απουσίες των Παπαπέτρου, Πρίντεζη και Ντάρντεν, με τον τελευταίο, ωστόσο, να έχει ακολουθήσει την αποστολή για ψυχολογικούς λόγους, αφού πλέον είναι κοντά στην επιστροφή του στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας. Ο Μίλαν Τόμιτς θέλει να τον εντάξει σταδιακά στο πρόγραμμα και έτσι, η παρουσία του για πρώτη φορά στον πάγκο της ομάδας σε έναν αγώνα της Ευρωλίγκα, έστω και με φόρμες, μπορεί να τον βοηθήσει στην πιο γρήγορη προσαρμογή του.

Οι Πειραιώτες επιπλέον έχουν ακόμα να διαχειριστούν και άλλα προβλήματα, αφού ο Μπρεντ Πέτγουεϊ θα αγωνιστεί με ένεση προκειμένου η ομάδα να μη μείνει με μοναδικό «4άρι» τον Αγραβάνη, που, παρ’ όλα αυτά, στα τελευταία παιχνίδια δείχνει να έχει αποκτήσει αρκετή αυτοπεποίθηση.

Η Νεπτούνας από την πλευρά της, στην «παρθενική» της παρουσία στη διοργάνωση έχι ήδη πετύχει μία νίκη, απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα και φιλοδοξεί απέναντι σε μία παραδοσιακά μεγάλη δύναμη, όπως ο Ολυμπιακός, να δώσει τον καλύτερο εαυτό της για να διεκδικήσει μία νήκη-γοήτρου μπροστά στο κοινό της. Θετικός ψυχολογικός παράγοντας είναι και η ανακοίνωση της απόκτησης του Αμερικανού πάουερ φόργουορντ – σέντερ, Κέιθ Μπένσον, λίγο πριν το τζάμπολ της αναμέτρησης.

Οι «ερυθρόλευκοι» από την πλευρά τους, έχουν τεράστια εμπειρία σε τέτοιες αναμετρήσεις και φιλοδοξούν να πάρουν τη νίκη που θα τους διατηρήσει στην πρώτη θέση και αήττητους στον όμιλό τους, ώστε να μπουν από νωρίς οι βάσεις για την πρόκριση στο Top 16, που είναι ο πρώτος στόχος της χρονιάς.

Η διοίκηση των Πειραιωτών, δημοσίευσε στο επίσημο κανάλι του Ολυμπιακού στο youtube, βίντεο από την προπόνηση της ομάδας πριν την αναμέτρησης με τους Λιθουανούς:

 

  

Πηγή: OlympiacosBC

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.