Τέλος ο Σίμονς από τον Ολυμπιακό

Written by  Νοε 04, 2014

Παρελθόν από τον Ολυμπιακό αποτελεί ο Σέντρικ Σίμονς, όπως ανακοίνωσε η διοίκηση των «ερυθρολεύκων» που πλέον αναμένεται να κινηθεί στην αγορά για την αναζήτηση του αντικαταστάτη του που θα θωρακίσει την γραμμή των ψηλών της ομάδας.

 

Ο Αμερικανός, ο οποίος αποτελούσε ουσιαστικά ξένο σώμα στον Ολυμπιακό ήδη από τα περσινά play off της Ευρωλίγκα, έλυσε κοινή συναινέσει το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό και πλέον αναζητεί τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του, με την ιταλική Σάσαρι να φαντάζει ως η ομάδα που συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες για την απόκτησή του.

Ο Ολυμπιακός με μία λιτή ανακοίνωση αποχαιρέτισε τον Αμερικανό σέντερ. Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:

«Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον Σέντρικ Σίμονς στον οποίο εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του.».

Οι «ερυθρόλευκοι», όπως είναι αναμενόμενο, στρέφονται πλέον στην αγορά προκειμένου να εντοπίσουν τον παίκτη που θα αποτελέσει τον ιδανικό αντικαταστάτη του Αμερικανού, με το νέο τεχνικό της ομάδας, Γιάννη Σφαιρόπουλο να κάνει τις εισηγήσεις του, σύμφωνα με το αγωνιστικό πλάνο που έχει οργανώσει.

Πηγή: olympiacosbc.gr

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.