Ανακοίνωση Ολυμπιακού για την τιμωρία Γιαννακόπουλου

Written by  Οκτ 12, 2013

Δεν πέρασαν παρά μόνο λίγες ώρες από το άρθρο του «Agapotobasket.gr» για τα «παρατράγουδα» με τα οποία ξεκινά η χρονιά και την πρόβλεψη ότι όπως όλα δείχνουν θα υπάρξει σύντομα και συνέχεια και η επιβεβαίωση ήρθε σύντομα από την διοίκηση του Ολυμπιακού.

 

Σε ανακοίνωσή της η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ συνεχίζει τα όσα υποστήριξε σχετικά με την τιμωρία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου από την ΕΦΙΠ.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός:

«Η ΕΦΙΠ επέβαλλε στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο ποινή στέρησης της Φίλαθλης ιδιότητας, ειδικότερα την απαγόρευση παρακολούθησης οποιασδήποτε αθλητικής εκδήλωσης καθώς και την απαγόρευση συμμετοχής του ως Διοικούντος ή μέλους Αθλητικού Σωματείου για χρονικό διάστημα έξι μηνών, δίνοντας ανασταλτικό χαρακτήρα στην εκτέλεση της ανωτέρω ποινής για μια τριετία.

Με την απόφαση της αυτή (Αριθμ. 11/2013 – 4.10.2013) η ΕΦΙΠ καταδίκασε στο πρόσωπο του προέδρου της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Δημήτρη Γιαννακόπουλου τις αναξιοπρεπείς και οπαδικές συμπεριφορές παραγόντων που υποβαθμίζουν το άθλημα και πυροδοτούν συστηματικά ανεξέλεγκτες καταστάσεις.

Είμαστε πεπεισμένοι ότι η απειλή αποβολής του από τους αγωνιστικούς χώρους και η έκπτωση του από κάθε αξίωμα για τα επόμενα τρία χρόνια, θα λειτουργήσει αποτρεπτικά και παιδαγωγικά, ώστε να μην επαναληφθούν στο μέλλον παρόμοιες θλιβερές ενέργειες.».

Απομένει να δούμε τη συνέχεια των επεισοδίων και την αναμενόμενη απάντηση του Παναθηναϊκού για να δούμε πόσο μακριά θα πάει αυτή η κόντρα μεταξύ των παραγόντων των «αιωνίων» που μόνο καλό δεν κάνει στο ελληνικό μπάσκετ.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.