Προπόνηση στα Τρίκαλα πριν την Αρμάνι

Written by  Μαρ 02, 2015

Ένα εύκολο απόγευμα πέρασε ο Ολυμπιακός στα Τρίκαλα, όπου χωρίς να παίξει την γνωστή σκληρή του άμυνα, επικράτησε άνετα της τοπικής ομάδας με 87-105 και πλέον επικεντρώνεται στον πολύ σημαντικό αγώνα με την Αρμάνι Μιλάνο για το Top 16 της Ευρωλίγκα.

 

Οι «ερυθρόλευκοι» μπήκαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι και από το πρώτο κιόλας δεκάλεπτο είχαν βάλει τις βάσεις για μια ξεκούραστη νίκη που θα έδινε την ευκαιρία στον προπονητή του να ξεκουράσει βασικούς παίκτες και να μοιράσει το χρόνο συμμετοχής.

Η διαφορά στο τέλος της πρώτης περιόδου ήταν ήδη στους 20 πόντους (12-32), ωστόσο, στο σημείο εκείνο οι φιλοξενούμενοι χαλάρωσαν και επέτρεψαν στους γηπεδούχους που αγωνίζονταν χωρίς τους φιλάθλους τους λόγω της τιμωρίας της έδρας τους, να πλησιάσουν και να κάνουν το παιχνίδι και πάλι ντέρμπι.

Με τον Βασίλη Σπανούλη να είναι και πάλι σε εξαιρετική μέρα, οι «ερυθρόλευκοι» πάτησαν «γκάζι» στο ξεκίνημα της τελευταίας περιόδου και επανέφεραν τη διαφορά σε υψηλά επίπεδα, τόσο που οι γηπεδούχοι δεν μπορούσαν να ακολουθήσουν.

Ο Ολυμπιακός αυτή τη φορά επικράτησε από την επίθεσή του σε ένα παιχνίδι όπου οι άμυνες των δύο ομάδων δεν βρέθηκαν και στα καλύτερά τους. Ο αρχηγός των «ερυθρολεύκων» σημείωσε 25 πόντους και είχε 8 ασίστ, κερδίζοντας, μάλιστα, τον τίτλο του MVPτης αγωνιστικής, ενώ σε πολύ καλή μέρα βρέθηκαν και ο Γιώργος Πρίντεζης που σημείωσε 22 πόντους, με 4 ριμπάουντ και 4 ασίστ, καθώς και ο Ματ Λοτζέσκι με 17 πόντους και 6 ριμπάουντ.

Από τους γηπεδούχους, ο Ίνγκραμ με 15 πόντους και 7 ριμπάουντ, αλλά και ο Τσούπκοβιτς με 15 πόντους και 4 ριμπάουντ ήταν διακριθέντες, ενώ το νέο μεταγραφικό απόκτημα της θεσσαλικής ομάδας, Μάικ Χολ παρόλο που έδειξε έξω από τα «νερά» του, σημείωσε 4 πόντους και 9 ριμπάουντ και φάνηκε ότι μπορεί να βοηθήσει την ομάδα του Κώστα Φλεβαράκη να πετύχει το στόχο της παραμονής στην κατηγορία.

Τα δεκάλεπτα: 12-32, 43-53, 70-78, 87-105


Τρίκαλα BC (Φλεβαράκης): Χολ 4, Αλεξάντερ 11, Ίνγκραμ 15, Νικολόπουλος 9, Τρέισι 11, Χάρις 14, Τσούπκοβιτς 15, Πάνος 8, Σπανός, Ματαλόν, Βαρυτιμιάδης, Χουχούμης


Ολυμπιακός (Σφαιρόπουλος): Χάντερ 13, Ντάνστον 12, Σπανούλης 25, Ντάρντεν 2, Σλούκας, Λαφαγέτ, Λοτζέσκι 17, Χριστοδούλου, Πρίντεζης 22, Μάντζαρης 10, Καββαδάς 4 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.