Μπαρτζώκας: «Μη μας κρίνετε αυστηρά»

Written by  Οκτ 15, 2013

Ικανοποιημένος από τη νίκη απέναντι στον «αιώνιο» αντίπαλο, αλλά όχι από το θέαμα που παρουσίασαν οι δύο ομάδες, εμφανίστηκε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας, ο οποίος ζήτησε την επιείκεια του κόσμου, καθώς η χρονιά μόλις τώρα ξεκίνησε.

 

Ο τεχνικός των Πρωταθλητών Ευρώπης ξεκίνησε τις δηλώσεις του στην συνέντευξη Τύπου του αγώνα, με αναφορά στο θάνατο του Φίλιππου Συρίγου, ο οποίος, όπως τόνισε, επισκιάζει τη διεξαγωγή και την έκβαση του αγώνα. «Όλοι όσοι ασχολούμαστε με το μπάσκετ γνωρίζουμε πως είναι μεγάλη απώλεια, για εμένα προσωπικά πρόκειται για μία από τις μεγαλύτερες προσωπικότητες στο ελληνικό μπάσκετ τα τελευταία σαράντα χρόνια», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

 Αναφερόμενος στην εικόνα που παρουσίασαν οι δύο ομάδες, ο προπονητής του Ολυμπιακού ανέφερε: «Ήταν ένα τυπικό ματς, κανείς δεν περίμενε να έχει ποιότητα και συνεργασίες. Θύμισε έναν αγώνα που έγινε πολλά χρόνια πίσω, στο Σπόρτιγκ, με αντίστοιχο σκορ. Ζητώ την κατανόησή σας, οι ομάδες δεν είναι έτοιμες, έχουν τραυματίες, έπαιξε ρόλο και η εικόνα του άδειου γηπέδου. Μην μας κρίνετε αυστηρά. Εμείς είχαμε καλό απόγευμα ως προς την έκβαση, κερδίσαμε, αλλά είναι πολύ νωρίς για οποιοδήποτε συμπέρασμα. Να γυρίσει και ο Λο και να δούμε, στη συνέχεια, παιχνίδι το παιχνίδι. Συγχαρητήρια και στον Παναθηναϊκό, καλή χρονιά σε όλους».

 Ο κ. Μπαρτζώκας ρωτήθηκε επίσης και το που οφείλονται τα τόσα πολλά ριμπάουντ (σημ. 40-41) απαντώντας ουσιαστικά που είδαν όλοι όσοι παρακολούθησαν το παιχνίδι. «Στη μεγάλη αστοχία οφείλεται, υπήρχαν πολλές διεκδικούμενες μπάλες επειδή ήταν πολλά τα άστοχα σουτ. Εμείς είχαμε τεράστιο πρόβλημα στο πρώτο μέρος, ο Παναθηναϊκός πήρε έντεκα επιθετικά. Όταν ελέγξαμε αυτόν τον τομέα εξελίχθηκε ο αγώνας όπως εξελίχθηκε», κατέληξε..

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.