Χάνει Πυλαία ο Σπανούλης, αγώνας δρόμου για Βιτόρια

Written by  Μαρ 14, 2015

Ο Βασίλης Σπανούλης έδειξε εντυπωσιακή αυτοθυσία στον αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ, αφού, παρά τις συστάσεις των γιατρών να μην αγωνιστεί, ο ίδιος αποφάσισε να δώσει το παρόν σε αυτήν την πολύ σημαντική αναμέτρηση για την ομάδα του, κάτι που, ωστόσο, μπορεί να τον αφήσει εκτός δράσης για μερικές μέρες στην πιο κρίσιμη καμπή της σεζόν.

 

Όπως αναφέρθηκε μετά την λήξη της οδυνηρής αναμέτρησης με την τουρκική ομάδα που έληξε με ήττα για τον Ολυμπιακό και, μάλιστα, έχοντας χάσει τη διαφορά από τη νίκη στον πρώτο γύρο, ο αρχηγός των «ερυθρολεύκων» είχε δεχθεί ένα χτύπημα στο γόνατο στην προπόνηση της Τετάρτης. Η διάγνωση έδειξε μερική ρήξη έσω πλατύ και πρόκειται για μυϊκό τραυματισμό, όπως ξεκαθαρίστηκε, που δεν πρόκειται για κάτι πολύ σοβαρό. Ωστόσο, οι γιατροί συνέστησαν να μην αγωνιστεί για να προστατευθεί από πιθανή επιβάρυνση, παρ’ όλα αυτά, ο ίδιος δεν θέλησε να μείνει εκτός στο πιο κρίσιμο παιχνίδι της χρονιάς.

Όπως αποδείχθηκε, ωστόσο, ο ίδιος δεν κατάφερε να βγάλει όλο το παιχνίδι, αφού οι πόνοι τον ανάγκασαν να παρακολουθήσει τα τελευταία λεπτά από τον πάγκο με πάγο στο γόνατο.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Βασίλης Σπανούλης θα μείνει εκτός για λίγες μέρες προκειμένου να ξεκουράσει το γόνατό του, κάτι που μεταφράζεται αρχικά στο ότι θα χάσει το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Πυλαία τη Δευτέρα για την Basket League, ενώ θα γίνει αγώνας δρόμου για να προλάβει την κρίσιμη αναμέτρηση με την Λαμποράλ Κούτσα στη Βιτόρια για την 11η αγωνιστική του Top 16 της Ευρωλίγκα, όπου πλέον περιθώρια απωλειών μετά την ήττα από τη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ δεν υπάρχουν.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.