Ντάνιελ Χάκετ: «Θα κάνουμε το καλύτερο για να προκριθούμε»

Written by  Μαρ 27, 2016

Στο παιχνίδι ήταν για μια ακόμα φορά από τους πρωταγωνιστές, έστω κι αν στάθηκε άτυχος με τον τραυματισμό στο δάχτυλό του που θα τον κρατήσει εκτός από το παιχνίδι με τον Άρη. Τώρα προετοιμάζεται για την πολύ δύσκολη συνέχεια και τις τελευταίες «μάχες» του Top 16.

Ο Ντάνιελ Χάκετ είναι ένας από τους καινούριους… αγαπημένους της «ερυθρόλευκης» εξέδρας και δείχνει να έχει αντιληφθεί πλήρως τον ρόλο του στην ομάδα. Μιλώντας στο agapotobasket.gr εξήγησε τους λόγους της μεγάλης νίκης του Ολυμπιακού επί της Ρεάλ, στάθηκε ιδιαίτερα στις δυσκολίες του Top 16 και τις ιδιαιτερότητες του συγκεκριμένου ομίλου, ενώ δεσμεύτηκε πως οι παίκτες των Πρωταθλητών Ελλάδας δεν πρόκειται να παραδοθούν αμαχητί στις δυο αγωνιστικές που απομένουν.

Κάνατε μεγάλο παιχνίδι με τη Ρεάλ. Πετύχατε όλους τους στόχους σας. Να κερδίσετε το παιχνίδι και να πάρετε και τη διαφορά. Πως αισθάνεστε;

Ήταν καλό. Ήταν μια καλή βραδιά για εμάς.

Περιμένατε τόσο καλό παιχνίδι όσο αυτό του πρώτου μέρους, όταν και σημειώσατε είκοσι πόντους περισσότερους από την Πρωταθλήτρια Ευρώπης;

Προπονούμαστε και δουλεύουμε σκληρά όλη την εβδομάδα, ακολουθούμε το πλάνο μας, παίξαμε σε όλη τη διάρκεια του αγώνα πολύ καλή άμυνα. Όπως είπα, ήταν μια καλή βραδιά για εμάς.

Τώρα έχετε ένα δύσκολο παιχνίδι με την Χίμκι στη Ρωσία. Σε ποιον τομέα θα επικεντρωθείτε περισσότερο;

Θα έχουμε χρόνο να δούμε βίντεο και να προετοιμαστούμε γι’ αυτό το παιχνίδι. Δεν θα είναι καθόλου εύκολο. Είναι ομάδα με πολύ ταλέντο. Θα δούμε πως θα τα πάμε.

Αυτή τη στιγμή πέντε ομάδες έχουν το ίδιο ρεκόρ (σ.σ. 6-6) και οι περσινοί φιναλίστ κινδυνεύουν να μείνουν εκτός συνέχειας.

Αυτό δείχνει τη δυσκολία του Top 16. Είναι πολύ δύσκολο τουρνουά.

Αυτό σας φέρνει μεγαλύτερη πίεση για τα παιχνίδια που απομένουν;

Η πίεση είναι σε όλους. Έμειναν ακόμα δυο παιχνίδια. Γνωρίζαμε από την αρχή ότι από την κορυφή ως την τελευταία ομάδα αυτός ο όμιλος ήταν από τους πιο δύσκολους στην Ευρωλίγκα. Θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να προκριθούμε. 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.