Με προσοχή απέναντι στις παγίδες της Σιένα

Written by  Νοε 06, 2013

Στην προετοιμασία για τον αγώνα με την Σιένα στην Ιταλία την Παρασκευή ρίχνονται οι παίκτες του Ολυμπιακού, με στόχο την τέταρτη νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια που θα εδραιώσουν για τα καλά την ομάδα του Πειραιά στην πρώτη θέση του ομίλου.

 

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας έχει όλους τους παίκτες εκτός από τον Γιάννη Παπαπέτρου στη διάθεσή του και καταστρώνει χωρίς προβλήματα τα πλάνα του απέναντι στην ιταλική ομάδα. Άπαντες στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο γνωρίζουν πως μπορεί η Σιένα να μην έχει καταφέρει να πετύχει ακόμα νίκη και να είναι η απογοήτευση του ομίλου, ωστόσο, η εμπειρία έχει δείξει πως, αν οι Πρωταθλητές Ευρώπης υποτιμήσουν την αντίπαλό τους, μπορεί να βρεθούν προ δυσάρεστης εκπλήξεως.

Ο Ολυμπιακός επιθυμεί να κάνει μια ακόμα νίκη και να εξακολουθήσει να μένει στην κορυφή του ομίλου μόνος και αήττητος, κερδίζοντας, ταυτόχρονα, χρόνο για την βελτίωση της εικόνας του και την προσαρμογή όλων των νέων παικτών στα συστήματα και τη φιλοσοφία της ομάδας.

Ο Γιάννης Παπαπέτρου πήρε μέρος στην προπόνηση της ομάδας για τον αγώνα με τη Σιένα, φορώντας προστατευτική μάσκα, ωστόσο, δύσκολα θα συμπεριληφθεί στην αποστολή για την Ιταλία, προκειμένου να προστατευθεί από τον τραυματισμό του στη μύτη.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.