Συνεργασία του Ολυμπιακού με την FMS

Written by  Νοε 06, 2013

Στην επίσημη παρουσίαση της συνεργασίας του Ολυμπιακού με την FMS, η οποία θα είναι επίσημος χορηγός της ΚΑΕ για τα επόμενα δύο χρόνια παραβρέθηκαν παίκτες και εκπρόσωποι της διοίκησης της ομάδας.

 

Οι Βασίλης Σπανούλης, Ματ Λοτζέσκι, Κώστας Σλούκας, Μπράιαντ Ντάνστον και Βαγγέλης Μάντζαρης παραβρέθηκαν στην εκδήλωση μαζί με τον Γενικό Διευθυντή της ΚΑΕ Χρήστο Σταυρόπουλο και τον Εμπορικό Διευθυντή Νίκο Λεπενιώτη, ξεναγήθηκαν στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της εταιρείας διαχείρισης στόλων αυτοκινήτων και έμειναν εντυπωσιασμένοι από τις δυνατότητες που μπορεί να προσφέρει στο χώρο του αυτοκινήτου.

Σε δηλώσεις του στο περιθώριο της εκδήλωσης, ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Βασίλης Σπανούλης, δήλωσε: «Είμαστε χαρούμενοι που βρισκόμαστε εδώ για να παρουσιάσουμε τη συνεργασία μας με μια κορυφαία εταιρεία όπως είναι η FMS.  Η χαρά είναι ακόμα μεγαλύτερη που μεγάλες εταιρείες μας εμπιστεύονται και θέλουν να πορευτούμε μαζί σε επιτυχίες. Εύχομαι η συνεργασία αυτή να είναι μακροχρόνια και να είναι και τυχερή. Εύχομαι αυτή η συνεργασία να συνδυαστεί με πολλές επιτυχίες ώστε να είναι ικανοποιημένες και οι δυο πλευρές».

Από την πλευρά του, ο Γενικός Διευθυντής ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, Χρήστος Σταυρόπουλος τόνισε: «Εκ μέρους της ΚΑΕ Ολυμπιακός καλωσορίζω την FMS στην οικογένεια μας. Είμαστε πολύ χαρούμενοι για τη νέα συμφωνία με την  FMS που θα είμαστε μαζί για τα επόμενα δυο χρόνια.  Για μας ο τομέας του χορηγού του αυτοκινήτου είναι πάρα πολύ σημαντικός  γιατί προέχει η ασφάλεια με την οδήγηση των αθλητών μας. Αυτά η FMS τα παρέχει, την ασφάλεια των αυτοκινήτων, τα οικολογικά αυτοκίνητα και γι’ αυτό είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι. Καλωσορίζω και πάλι την FMS και εύχομαι αυτή η συνεργασία να μην έχει μόνο διετή διάρκεια αλλά για πολλά περισσότερα χρόνια».

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της FMS, Νικόλαος Βρανάς ανέφερε, μεταξύ άλλων: «Στόχος μας για το 2014, να ανακηρυχθούμε από το κοινό ως ο καταλληλότερος επισκευαστής για το αυτοκίνητό του. Αυτό θα το επιτύχουμε έχοντας ως οδηγό το τρίπτυχο: εμπνευσμένη διοίκηση που επενδύει δημιουργικά, λελογισμένη επένδυση που παράγει αποτελέσματα, εξαιρετικά αποτελέσματα που ενθουσιάζουν όσους μας εμπιστεύτηκαν.

Και φυσικά ποιος μπορεί να μας βοηθήσει να περάσουμε αυτό το μήνυμα; Μόνο όποιος το έκανε πριν από εμάς με εξαιρετική επιτυχία. Μόνο ο Ολυμπιακός. Αυτός μέσα σε μια περίοδο κρίσης στη χώρα, με λογική επένδυση, με εμπνευσμένη διοίκηση και με παίχτες που πίστεψαν στο όραμα, πέτυχε τους ευρωπαϊκούς του στόχους, κάνοντας πολλές ομάδες να ακολουθήσουν το παράδειγμά του, και σίγουρα όλη τη μπασκετική Ευρώπη να πει: ο Ολυμπιακός δεν είναι απλά μια  ευρωπαϊκή ομάδα, αλλά οι ευρωπαϊκές ομάδες πρέπει να γίνουν Ολυμπιακός.

Πολλοί θα μας πουν: «Και τι έχετε να περιμένετε τώρα από τον Ολυμπιακό; Δεν έκανε ό,τι περισσότερο μπορούσε;»

Είμαστε με τον Ολυμπιακό γιατί πιστεύουμε ότι τίποτα δεν είναι αδύνατο όταν πιστεύεις, σχεδιάζεις και επιμένεις. Και αυτή η ομάδα, όπως και η FMS, ακόμα δεν έδειξαν πού μπορούν να φτάσουν»

Ο Εμπορικός Διευθυντής της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, Νίκος Λεπενιώτης, τέλος, πρόσθεσε: «Θέλω κι εγώ από την πλευρά μου να καλωσορίσω την FMS, τη μεγαλύτερη εταιρεία διαχείρισης αυτοκινήτων, στη χορηγική οικογένεια του Ολυμπιακού. Είναι η πρώτη φορά που η FMS κάνει μια αθλητική χορηγία και θεωρώ ότι επέλεξαν το πιο ισχυρό brand που υπάρχει στον ελληνικό αθλητισμό. Εμείς είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε την εταιρεία να πάει ακόμα καλύτερα παρότι ηγείται στο χώρο της. Θα είμαστε δίπλα στην εταιρεία. Όπως είπε και ο κύριος Σταυρόπουλος είναι πολύ σημαντική αυτή η χορηγία για μας. Η χορηγός εταιρεία αυτοκινήτων είναι πάντα από τους πιο δυνατούς συνεργάτες μας και χαιρόμαστε πολύ που σε τέτοιες δύσκολες μέρες όχι μόνο για τις αθλητικές χορηγίες αλλά και για τον κλάδο του αυτοκινήτου, μια μεγάλη εταιρεία σαν την FMS επενδύει στον αθλητισμό. Ελπίζουμε να συνεχίσουμε τις αγωνιστικές επιτυχίες και μέσα απ’ αυτές να έχει και η FMS εμπορικές επιτυχίες».

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.