Πλούσια δώρα από το Official Olympiacos Bc Store

Written by  Νοε 12, 2013

Τα δύο χρόνια λειτουργίας του γιορτάζει το επίσημο κατάστημα της ΚΑΕ Ολυμπιακός και για το λόγο αυτό προσφέρει πλούσια δώρα στους φίλους της ομάδας που θα θελήσουν να το επισκεφθούν και αν προμηθευτούν τα προϊόντα της.

 

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός:

«Πέρασαν μόλις 2 χρόνια από τότε που το Official Olympiacos Bc Store άνοιξε επίσημα τις πύλες του και ήδη κουβαλάει μαζί του αναρίθμητες επιτυχίες και στιγμές από την πορεία της ομάδας του Ολυμπιακού. 1 Κύπελλο, 1 Πρωτάθλημα, 2 Ευρωπαϊκά και 1 Διηπειρωτικό έχουν ήδη περάσει από τις προθήκες του καταστήματος μαζί με αναρίθμητα προϊόντα που δημιουργήθηκαν για να φέρουν τον κόσμο της ομάδας πιο κοντά της.

Έτσι η ΚΑΕ Ολυμπιακός και το Official Store θέλοντας να ευχαριστήσουν εσάς, τους αναρίθμητους πιστούς φίλους της ομάδας που αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή το νέο εγχείρημα, προσφέρουν αντίστοιχα αναρίθμητα δώρα σε όποιον βρεθεί στο κατάστημα για τις αγορές του τις επόμενες ημέρες.

1. Από σήμερα και για 10 ημέρες για κάθε ειδικά επιλεγμένο νέο χειμερινό προϊόν θα παίρνετε δώρο άλλο ένα ίδιο ή αντίστοιχης αξίας με το σύστημα 1+1=1

2. Με κάθε αγορά επίσημης εμφάνισης (αυθεντικής ή και Replica) της ομάδας θα παίρνετε Δώρο 1 Εισιτήριο για τον επόμενο εντός έδρας αγώνα Euroleague της ομάδας (κατηγορίας Club 4) (ισχύει για περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων).

3. Με οποιαδήποτε αγορά προϊόντος από το κατάστημα θα μπορείτε να συμμετάσχετε σε κλήρωση με τα ακόλουθα δώρα:
• 10 Επίσημες Replica Εμφανίσεις με το τύπωμα του αγαπημένου σας παίκτη και την υπογραφή του.
• 5 Μπάλες με υπογραφές όλων των παικτών
• 20 T-shirt
• 30 Κούπες
• 30 Μπρελόκ

4. Επίσης με αγορές άνω των 50€ από το κατάστημα θα παίρνετε άμεσα δώρο 1 mouse pad.

Μη χάσετε λοιπόν την ευκαιρία για μία επίσκεψη από το Official Olympiacos Bc Store, την επίσημη μπουτίκ της ΚΑΕ Ολυμπιακός.

Σας Περιμένουμε!!!»

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.